Osadenie smetného koša

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobrý deň,
chcel by som Vás týmto poprosiť, či by bolo možné osadiť aspoň jednu smätnú nádobu do priestoru medzi obchodom Billa a sveteľnou križovatkou medzi Hospodárskou a Študentskou ulicou. Každý deň sa v tomto priestore vskytuje veľké množstvo odpadu na zemi pod stromami a rovnako aj psie exkrementy, ktoý si majitelia, ktorý prechádzajú týmto priestorom nie sú ochotný a upratať, takto by ich to možno presvedčilo, keby tam mali k dispozícii aspoň jeden smetný kôš.
Ďakujem Vám veľmi pekne za vyhovenie tejto požiadavke.

15. apríl 2017

jakub

Pridanie smetnej nádoby
Prosím Vás o pridanie smetnej nádoby do tohto "parčíku".
Ďakujem.
07. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme konzultovali s pracovníkmi FCC Trnava, s. r. o., a zhodli sme sa, že kôš tam nebude osadený. Len o kúsok ďalej sa nachádzajú koše na autobusovej zastávke Študentská a v smere do mesta na Radlinského ulici.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. marec 2018

Roman

Dobrý deň,

podľa môjho názoru tu smetný kôš rozhodne chýba a aj v minulosti v tomto mieste kôš bol.
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/12328/smetny-kos
Táto svetelná križovatka je najfrekventovanejšie miesto v Trnave, pokiaľ sa jedná o pohyb chodcov. Oba existujúce koše spomináné v odpovedi samosprávy sú iba v smere PrednádražieCentrum a tak nepokrývajú všetky smery pohybov chodcov. Práve v smere pohybu chodcov po Hospodárskej od Križovatky smerom k Bille nie je osadený židany smetný kôš a oba existujúce sú nepoužiteľné, lebo sú vo vzdialenostiach väčších ako 100m a navyše treba prekročiť cestu. Navyše je v dotyku odpočinkové miesto pre obyvateľov z priľahlého bytového domu, kde sú osadené lavičky ale taktiež žiaden kôš.

Žiadam teda o prehodnotenie rozhodnutia a neignovarenie oprávnenej požiadavky občanov.

Ďakujem

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania