Obnova "zrušeného" pieskoviska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 30. marca 2017

Zaujimalo by ma ci nie je mozne obnovit alebo teda skor nanovo vytvorit pieskovisko na ul. G. Dusika, medzi domami c. 51-55 a 60-64. Mam informacie, ze v minulosti tu pieskovisko bolo a aj na mieste je vidiet pozostatky. Deti je tu vela a vsetok verejny priestor na Dusika sluzi len psikom a ich majitelom. Bolo by vhodne mat na sidlisku aj plochu pre deti s obmedzenim vencenia psov. O niekolko blokov dalej je sice stare ihrisko no je uz dost znicene. Mladych rodin s detmi stale pribuda a jedno pieskovisko, ktore tu aj bolo by sa este uzivilo. Dakujem

11. apríl 2017

Monika

Dobry den, rada by som podporila tento navrh. Je to miesto vhodne tym, ze je v zavetri a pod stromami, urcite by bolo vyuzivane aj nasimi detmi.
19. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava - Mestsky úrad v Trnave pripravuje v roku 2017 úpravu spoločných priestorov na Ulici G. Dusíka, ktorých súčasťou je aj detské ihrisko za bytovým domom na Ulici G. Dusíka č. 24 až 27. Ide o doplnenie verejných medziblokových priestorov relaxačným mobiliárom a o rekonštrukciu hracích prvkov na existujúcom ihrisku, ktorých súčasťou bude aj pieskovisko. Z uvedeného dôvodu nemá zatiaľ mesto v plane obnoviť aj bývalé pieskovisko o dva dvory ďalej. Pokiaľ sa práve prebiehajúce riešenie preukáže v budúcnosti ako málo postačujúce, mesto pristúpi k doplneniu pieskoviska, prípadne iných vhodných prvkov pre relaxačne aktivity aj v požadovanej lokalite.

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania