Zničený chodník pri novej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 02. apríla 2017

Dobrý deň,

Cestná komunikácia na Šafárikovej ulici získala pekný nový povrch. Ale priľahlé chodníky sú v dezolátnom stave. V zlom stave boli aj pred rekonštrukciou cesty(korene vyrúbaných topolov, sieťový rozpad hornej vrstvy) ale po rekonštrukcii je to ešte horšie.

Bolo by vhodné využiť aj to, že pôvodný povrch je už čiastočne a rozbitý(mechanizmami počas rekonštrukcie cesty) a aj odvezený, preto jeho celkové odstránenie by nemalo už byť také finančne náročné. Osadené sú už aj nové obrubníky, čo tiež ušetrí na rekonštrukcii chodníka.
Ostávalo by teda hlavne zafinancovať pokládku novú zámkovú dlažbu.

Len prosím nech sa povrch chodníkov nerobí z liateho asfaltu, s ktorým sú len negatívne skúsenosti po celej Trnave...určite sa oplatí investovať do zámkovej dlažby.

Ďakujem

Roman

03. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rekonštrukcia chodníkov bola naplánovaná následne na ukončenie opravy povrchu vozovky, ktoré malo byť v 15. kalendárnom týždni, ale stihlo sa skôr. Časovo boli teda naplánované a naviazané aj kapacity týkajúce sa rekonštrukcie chodníkov, a preto sa týmto ospravedlňujeme za vzniknutý stav, ktorý spôsobuje obmedzenia a sťažuje pohyb pre peších. Termín začiatku prác na rekonštrukcii chodníkov je predpokladaný v priebehu 16. kalendárneho týždňa 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. máj 2017

Matúš G

S chodníkom sa už finišuje.
10. jún 2017

Roman

Dobrý deň,

chodník pekne celý zrekonštruovaný po oboch stranách.
Škoda len jedného úzkeho pozemku s pásom hliny popri ceste...tak sa asi chodník nezmestil.
Aj keď o kúsok ďalej pri onom pozemku sa už zmestil...aj keď je to úzke tak to tam vyzerá lepšie.

Podnet vyriešený.

Ďakujem

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania