Kopa konárov na T. Tekela 25-27

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Vlasta 04. apríla 2017

Dobrý deň, prosím Vás o pomoc pri riešení dlhodobého problému - zlikvidovať kopu konárov a iného odpadu, ktorý sa množí pred obytným domom na T. Tekela 25-27, pri zrušenom stojisku kontajnerov na odpad. Kopa vznikla koncom januára, keď niekto orezával tuje, aby sa pod nimi nezahniezdili potkany. Vo februári pri zbere vianočných stromčekov pracovníci vybrali na traktor len jeden vianočný ihličnan, ostatné nechali tak. Pribudli igelitové vrecia s odpadom a čerstvé konáre so zelenými listami. Podľa listov som v priľahlom okolí nenašla žiadny porast, ku ktorému by tie konáre patrili, pravdepodobne ich niekto doviezol autom a pridal na kopu. Predminulý víkend 26.3.2017 túto kopu fotili mestskí policajti, ale nikto ju zatiaľ neodstránil. V mene ostatných spolubývajúcich srdečne ďakujem.

04. apríl 2017

Vlasta

Ďakujem srdečne za riešenie, kopa konárov už odchádza kam patrí.
04. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
konáre už boli odvezené. Upozorňujeme, že ukladanie konárov na verejné priestranstvá je protiprávne a pri zistení páchateľa aj sankcionovateľné. K ukladaniu takéhoto druhu odpadu slúžia zberné dvory, kde môžu obyvatelia mesta tento odpad bezplatne uložiť.
FCC Trnava dostala zadané do Veľkej noci upratať všetky kopy konárov od stojísk.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. august 2017

Zdenka

... Dobrý deň ... ako čítam horeuvedenú odpoveď ... tak sa pýtam, prečo FCC Trnava od jari neupratala kopu konárov za stojiskom na ul. J. Slottu pred č.o.d.12 ...? ? ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania