Poškodená vozovka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Dušan Kováč 06. apríla 2017

Na fotografii je označené miesto, kde je už značný čas prepadnutá vozovka. Potrebná oprava.

07. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu sme zaradili do programu realizácií na mesiac máj 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
06. jún 2017

Jan

Uz je jun, a nezda sa mi opravena...
03. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k realizácii pristúpime až po ukončení rekonštrukcie Olympijskej ulice, a to z toho dôvodu, že už teraz sú v tejto lokalite výrazné dopravné zmeny a táto oprava si vyžiada ďalšie potrebné obmedzenia (realizácia opravy poruchy si vyžaduje uzavretie časti okružnej križovatky a odklonenie dopravy cez obchádzkovú trasu).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. november 2017

Dušan Kováč

Chcem sa spýtať, je november, Opympijska hotová, bude sa niečo v tejto veci v najbližšej dobe diať?
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom k tomu, že práce si vynútia uzavretie vjazdu do križovatky, resp. vetvu napojenia miestnej komunikácie z Veternej ulice na okružnú križovatku, bude potrebné spracovať návrh obchádzkovej trasy a jej odsúhlasenie s dopravcom poskytujúcim mestskú autobusovú dopravu a dopravným inšpektorátom. Po obdržaní stanovísk zrealizujeme opravu poruchy na povrchu vozovky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. február 2018

Jan

3 mesiace presli, stale nic.
Neplanujete vymenit zodpovednych ludi?
Je normalne, aby sa rok riesil jeden podnet o prepadnutej ceste, kadial denno-denne prejdu desiatky autobusov a stovky aut?
19. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti sme v jednaní s prevádzkovateľom MAD v Trnave o odklonení dopravy a prípadných zmenách grafikonu z dôvodu opravy komunikácie na takto frekventovanom mieste. Aj z tohto dôvodu ide o časovo náročnú prípravu projektu, preto prosíme o občanov o trpezlivosť pri jeho realizovaní. O ďalšom riešení podnetu budeme informovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
od firmy ARRIVA, a. s., sme obdržali stanovisko, na základe ktorého môžeme začať proces prípravy súvisiacej s opravou poruchy komunikácie: vypracovať návrh prenosného dopravného značenia, jeho odsúhlasenie a schválenie Okresným dopravným inšpektorátom Policajného zboru SR v Trnave, vydanie určenia na použitie prenosného dopravného značenia (PDZ), na základe ktorého bude vydaný súhlas na uzávierku komunikácie, kde sa bude opravovať, a tiež výroba a dodanie PDZ. Vzhľadom k tomu, že práce budú trvať cca 5 dní (v rámci ktorých sa vymenia a výškovo upravia aj cestné obrubníky, opraví a doplní prídlažba medzi cestou a zálivom pre autobusy, a opravia lokálne poruchy na vozovke), plánujeme realizáciu opravy na mesiace marec – apríl 2018 s prihliadnutím na vhodné klimatické podmienky, ako aj podmienky možnosti výroby obaľovaných asfaltových zmesí v obaľovacích zariadeniach.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. apríl 2018

Dušan Kováč

Cesta je od týždňa 16/2018 opravená. Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania