Rozbitá tráva

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Pri chodníku na Hajdóczyho ulici pred vchodom do areálu Slávie je vyhĺbená jama od prechádzajúcich aút. Drží sa tam voda a vzniká tam stále väčšia jama. Bolo by môžne to zasypať aspoň štrkom, alebo nejako vyriešiť? Dakujem

02. máj 2017

Filip

https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/38030/vyjazdene-kolaje-na-trave

odpoved bude zrejme "nie", nakolko tie kolaje tam auta opat vyjazdia.
03. máj 2017

Peto

riešenie je jednoduché.. vyhlbit jamu ešte viac a potom tam nebudú jazdiť, keď si budú suchat podvozky o asfalt. Chodník je pre chodcov!
03. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tejto lokalite považujeme zatrávnenie za bezpredmetné, pretože autá by znovu zničili vysadenú trávu a upravené plochy by sa rozjazdili.
V prípade, ak disponujete informáciami, na základe ktorých by bolo možné dokázať vodičom konkrétnych vozidiel ich prejazd nespevnenými časťami verejných priestranstiev, obráťte sa prosím na našu stálu službu alebo Referát priestupkov osobne na útvare Mestskej polície mesta Trnava na Trhovej ulici č. 2 alebo telefonicky na telefónnom čísle 033/55511555 (stála služba), resp. 033/3236405 (referát priestupkov).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. máj 2017

Marko Viskupič

Dobý den, dakujem pekne za odpoved. Zatrávnenie je zbytocne, s tym suhlasim. Tiez nie je riesenie nahlasovanie vozidiel. Ide skor dlhodobejsie vyriesenie situacie. Napriklad rozsirenim asfaltoveho chodniku, alebo aspon zasypanim strkom. Bolo by mozne taketo riesenie? Je to dlhodoba zalezitost, ktora nici, inak pekne okolie.

Dakujem pekne.
04. máj 2017

Peto

alebo krik.. alebo stlpik, alebo strom.. treba tam jednoznacne umiestnit nejaku prekazku
04. máj 2017

Juraj

Neviem z akeho dovodu nevie/nechce mesto vystlpikovat veci kam nemaju jazdit auta a robia to... je to jednoduche, esteticky pekne a funkcne riesenie ktore je snad v kazdom modernom meste.
04. máj 2017

Micro

Nie je tá komunikácia chodník? Je povolená jazda autom po chodníku?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania