Odstránenie futbalových bránok

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Fero 04. mája 2017

Dobrý deň, žiadam o odstránenie futbalových bránok, ktoré slúžia len na to aby tam chodili deti vo veku 10-15 rokov robiť zle, znečisťovať prostredie, ničiť fasádu činžiaka ktorý bol zateplený pred 3 rokmi a už je celý zničený a špinavý z toho že sedia pod činžiakom opierajú sa o stenu kopú do nej loptu.A tú škodu nikto nenahradí nie sú to ani deti ktoré v týchto činžiakoch bývajú.Vyhadzujú fľaše a odpadky na okná bytov a spoločných priestorov. Ohrozujú loptou a palicami okná činžiaka.Robí to tam len zlobu tieto bránky boli postavené na čierno,tráva je celá zničená a preto navrhujeme ich odstránenie a zasadenie okrasných nízkych stromčekov aby sa tam ďalej nemohli zdržiavať.
Za kladné vybavenie vopred ďakujem.

05. máj 2017

kolombo

Jednoznačne som za to,aby sa bránky ponechali.Keď je nejaký problém s mládežou,treba kontaktovať MsP.Aj mne pri oknách hrajú chlapci futbal.Alebo chceme,aby už deti vôbec nešportovali?Aby len fetovali?
05. máj 2017

Peter

Tie branky su tam uz aspon 20 rokov a doteraz nevadili. Tiez som za, nechat ich. Kde sa da na Zatvore inde kopnut do lopty? Co sa tyka legalnosti, ani ten 4 poschodovy cinziak pozemnych stavieb nebol zo zaciatku legalny, riesilo sa to dodatocne :-) Pamatnici jeho vystavby potvrdia, to len pre dokreslenie situacie.
23. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe diskusie je jasné, že samotní občania si nie sú istí odstránením bránok, ktoré si pravdepodobne aj sami postavili. Ihrisko (ani bránky) nie sú v majetku mesta. Podnet je možné najskôr preriešiť na zasadnutí výboru mestskej časti a na základe spoločného rozhodnutia oboznámiť MsÚ s možným riešením.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. máj 2017

Fero

Dobrý deň, je jasné že ľudia ktorý sa k danému problému vyjadrili v týchto činžiakoch nebývajú, keby bývali hovorili by niečo úplne iné. Nakoľko nejde len o rušenie kľudu ale aj o znečisťovanie okolia ihriska a samotného činžiaku. A bohužiaľ tie škody nezaplatí nikto budeme si ich musieť zaplatiť my zo svojich peňazí

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania