Potkany

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Maria 25. mája 2017
https://youtu.be/-z821ZpCFPg

https://youtu.be/-z821ZpCFPg Link na video. Neskutocne ako ich tu je, stale viac a viac :( jedine co pomoze je vytrhat tie kriky okolo tych kosov lebo tam maju svoje nory. V. Clementisa 81.

25. máj 2017

mario

Problémom nie sú kríky, ale neporiadok okolo kontajnerov. Potkany sa zdržujú len tam, kde majú zdroj potravy. Kúsok od tohto stojiska je zberný dvor, ale aj napriek tomu je tam vyhodený nadrozmerný odpad. Momentálnu situáciu treba riešiť deratizáciou. Riešením do budúcnosti je prevencia v podobe udržiavania poriadku v okolí a uzatvárania kontajnerov.
26. máj 2017

navstevnik

Vyzývame občanov, aby v prípade, ak zaregistrovali zvýšený výskyt hlodavcov na verejných pozemkoch, nám ho nahlásili na Odbor dopravy a komunálnych služieb.
 http://www.trnava.sk/sk/aktualita/deratizacia-verejnych-priestranstiev
26. máj 2017

Roman Krajčovič

Deratizácia vám nepomôže keď že majú v košoch reštauráciu zdarma :)
07. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na všetky podnety (lokality) týkajúce sa výskytu potkanov upozorňujeme firmu, ktorá vykonáva deratizáciu a oni postupne dopĺňajú návnady. Naposledy to bolo včera 6. júna 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. jún 2017

Marcel Balvan

Potkanom na Clementisovej sa dari

Na fotkach je vidiet lokalizacia vyskytu potkanov. Kedykolvek idem po chodniku pri ceste, vzdy na urovni odpadkovych kosov v mieste ziveho plota ktory je uz ubohy mozno aj v dosledku tych potkanov, ktory oddeluje kontajnery - parkovisko od chodnika, ktory je hned pri hlavnej ceste je mozne sledovat 5 - 10 potkanov jak tam pobehuju. Myslim, ze to je aj nehygienicke ale aj nebezpecne. Deti tadial chodia do skoly, skolky, ak sa niekto zlakne potkanov, moze skocit rovno na hlavnu cestu pod auto.
04. júl 2017

Lubos Puskar

Potkany pri smetných kontajneroch

Na rohu ulice Spartakovska a Clementisova pod kontajnermi a v okoli kontajnerov sa to hemží potkanmi su tam celé rodinky s mláďatami a strácajú plachosť pred človekom prebiehajú aj cez cestu na parkovisku
11. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
deratizácia bola opakovaná v 30. týždni 2017 a kontrolovaná 8.8.2017. Bolo pozbieraných okolo 20 kusov uhynutých potkanov a boli doplnené návnady.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. december 2017

Matúš G

Neďaleko bolo vybudované stojisko s polopodzemnými kontajnermi.
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/29959/potkany-pri-kontajneroch?done=updated
Zrejme časom príde k zrušeniu tohto stojiska a možno aj prerobeniu na parkovacie státie, čím sa vyrieši problém s potkanmi.
12. október 2018

Ondrej Koso

Potkani skoro uplne zmizli

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania