Parkovanie pred vchodom do parku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 04. júna 2017

Chcela som sa ísť pozrieť do nového parku Bela IV. ale už pred vchodom som sa musela otočiť, lebo som sa tam s kočíkom nevedela dostať. Autá parkovali ako je odfotené. Je takéto parkovanie v poriadku? Dá sa s tým niečo robiť?

04. jún 2017

kolombo

Tie autá parkujú v zónovom zákaze státia a to nehovorím o chodníku,kde mali nechať 1,5 metra..Bola chyba,že ste nevolali na MP.Niektorí vodiči parkujú fakt na debi.....Len ja a nikto iný.
05. jún 2017

Mária

Kolombo, ja stále hovorím, že pre mňa nie je riešenie volať MsP, lebo to mi v tom danom momente chodník nespriechodní. Policajti dajú papuču a zase tam tie autá budú len stáť a zavadzať. Treba to riešiť tak, aby tam tie autá nemohli zastaviť vôbec.
05. jún 2017

Juraj Fuzák

@ Maria, treba hned zavolat MP. Chapem ze sa tam aj tak v danom momente nedostanete a treba to s kocikom bohuzial obist, ale aj tak treba volat MP a nech im daju hned papucu.
05. jún 2017

erik

myslim ze miesto ktore je na fotke je sucast parkoviska a vjazdu do skladov firmy tam sidliacej
05. jún 2017

erik

este dodam ,ze by sa to tam malo vyriesit aby boli spokojny aj chodci aj vodici ...
05. jún 2017

Flego

Sú to zákazníci železiarstva. Vľavo je brána do dvora železiarstva a cesta tu končila. Na tom mieste vždy stávali autá len na hline a ako sa zdá nezaregistrovali zmenu.
No ale keď už tu podnet je tak niečo pridám. Železiarstvo tu malo 4 či 5 parkovacích miest, na ktorých sa roky neplatilo, lebo značka platenej zóny bola až za týmto parkoviskom. Teraz sa niekto na meste zobudil a dal značku plateného parkoviska aj na týchto 5 miest. Je to podľa mňa pekné svinstvo, lebo bežný zákazník sa zdrží v obchode tak 5-10 minút, takže za hodinu sa na jednom parkovacom mieste otočí aj 10 áut a mesto ryžuje miesto 0,50 eura/hod aj 5 eur/hod na každom z týchto piatich miest.
05. jún 2017

Juraj Fuzák

@flego, nieje to svinstvo. Su to parkovacie miesta v zone plateneho parkovania. Rovnako by to potom muselo platit pred kazdym obchodom v centre.
05. jún 2017

Flego

Šak to píšem Jurko, zóna po celé roky začínala až za touto odbočkou s parkoviskom.
05. jún 2017

Flego

Aha, hneď nasledujúci podnet rieši 10 minútovú návštevu obchodov v celej zóne a podľa mňa veľmi rozumne.
05. jún 2017

Juraj Fuzák

Ja viem ze tam zacinala ta zona, nepride ti vsak divne ze medzi zonou A na celej tej ulici a zonou B pred Relaxom su miesta za ktore sa neplati? Bola to anomalia a tie tam nepatria.
05. jún 2017

Peter

nerozumie tomu, preco osadi MsP papucu v pripade, ze auto tvori prekazku, led tam potom dlhsie prekaza vkoli cakanie na demontaz. U aut so Slovenskou SPZ staci predsa vlozit papier s pokutou za stierac
06. jún 2017

erik

tak ja bol paradox ,ze sa neplatilo za parkovanie pri zeleziarstve tak je paradox a podla man vacsi ,ze na kolarovej oproti city arene je parkovanie spoplatnene ale na chodniku uz mozete parkovat zadarmo (lebo uz to neni centralna zona :-( )
06. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v predmetnom prípade ide o porušenie zákazu státia vyplývajúceho zo zónovej dopravnej značky. Takéto parkovanie sme už pred bránou do parčíka zaregistrovali a hliadky mestskej polície priestor monitorujú pri hliadkovej činnosti.
V prípade, ak opäť zaregistrujete protiprávne konanie parkovanie na tomto mieste, oznámte nám to prosím na tel. čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania