Platba za parkovanie v Trnave

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobrý deň! Chcem sa spýtať či by nebolo vhodné popremýšľať nad možnosťou voľby na parkovacích automatoch 15 min lístok v nominálnej hodnote 0,10€ a to bez ohľadu na to v akej zóne som , často krát idem do obchodu som tam cca 6 min času a musím kúpiť lístok v hodnote 0,50€ Dakujem

05. jún 2017

Flego

Veľmi dobrý podnet, pripájam sa.
05. jún 2017

Peter

ja zas chapem mesto, ze naklady s vydanim bloku, udrzbou automatu, vyberanim trzby su nejake na kazdy blocek a je otazne, ci to dava pri 0,1 € blocku pre mesto nejaky financny zmysel
06. jún 2017

Juraj1

Taktiež sa pripájam k riešeniu krátkeho parkovania do 10 min., čo je napr. zaparkovanie auta na Kollárovej a návšteva lekárne oproti. Podľa mňa dobrým riešením by bolo vydanie tzv. 10 minútových parkovacích lístkov, ktoré by mohli byť k dispozícii na určených miestach zdarma.
Na lístku by parkujúci vypísal perom čas príchodu s tým, že pod dobu 10 min. parkuje zdarma.
Takto to funguje napr. vo Wiedni, kde sú parkovacie lístky odlíšené farebne podľa dĺžky parkovania a napr. 10-minutový bezplatný je fialovej farby.
Prípadne do nášho parkovacie automatu by mohol vodič zadať ztv. nulový lístok, ktorý by ho oprávňoval parkovať 10min bezplatne.
Myslím, že by to nemal byť technický problém a bol by to rozumný krok radnice pre občanov.
06. jún 2017

Marco Heinis

Mohol by som stáť na pri viacerých obchodoch s vedomím že mám obmedzený čas a napr. v autosúčiastkach sa nikdy ako 6 -10 min nezdržím.
06. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava v súčasnej dobe pripravuje novú koncepciu parkovania motorových vozidiel a jednou z dotknutých otázok bude aj krátkodobé parkovanie.
Ďakujeme za podnet, vážime si záujem o zlepšenie súčasného stavu parkovania.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania