Uzavreté ihrisko Na hlinách

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
RMarek 06. júna 2017

Dobry den.
Nejde o problem, ale skor o otasku, preco je uzavrete ihrisko.
Hupacky aj preliezky su v poriadku.
Smyklavka ma maly nedostatok, ale nie az taky, aby sa uzavrelo cele ihrisko.
Tak preco je uzavrete?
Je to uz 5dny uzavrete a nic sa nezmenilo.
Je v plane prestavba celeho ihriska??

Dakujem

06. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ihrisko je uzavreté na základe rozhodnutia SOI, ktorá našla na ihrisku prvky, ktorých stav je nezlučiteľný s prevádzkovou bezpečnosťou ihriska. Po odstránení závad bude ihrisko znovu sprístupnené verejnosti.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. jún 2017

RMarek

Dobry. Na jak dlho to bude uzavrete??

Nase deti sa nemaju kde hupat...
11. júl 2017

RMarek

DOKEDY TO BUDE UZAVRETE????
02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto primárne investuje do spádových ihrísk. V druhej fáze, keď budú vyriešené tieto lokality, môže prejsť k investíciám do menších ihrísk, výmeny a repasácie zariadení. Aj keď sa nezdá, že ide o veľké výdavky, certifikované herné prvky nie sú lacné, takisto okolo každého z nich dopĺňame certifikovanú dopadovú plochu, pre zvýšenie bezpečnosti našich detí. Preto ihriská vo vnútrodvoroch momentálne nie sú zaradené do rozpočtu a prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.
Ďalším spôsobom, ako by sa mohol podnet riešiť, je participatívny rozpočet. Vďaka nemu sa môžu aktívni Trnavčania uchádzať o finančnú podporu zo strany mesta. Stačí, ak by si našli čas a prišli na stretnutie na radnici. V tomto prípade, keď máte záujem o revitalizáciu mestského mobiliáru/detského ihriska, sa v dátumoch 3. máj, 16. máj a 28. máj stretnú občania s nápadmi, ktoré zahŕňajú oblasť zelene a verejného priestoru. Stretnutia sa budú konať o 17.00 hodine. Každý, kto sa chce uchádzať o takúto formu podpory, musí prísť na dve takéto stretnutia. Ak by išlo o investíciu väčšiu ako 5 tisíc eur, ide už o investičné zadanie a v tom prípade treba získať aj minimálne 20 podpisov ľudí, ktorí bývajú v dotknutej lokalite. Bližšie informácie k participatívnemu rozpočtu poskytujeme na adrese [email protected], podrobnosti sa dozviete aj na: http://www.trnava.sk/sk/aktualita/participativny-rozpocet-pre-trnavu-2018-sa-zacal-dvere-pre-vase-napady-su-otvorene.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania