Neprehľadná križovatka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobry den.chcel by som sa informovat ako je definovany pozemok pred prvou zastavkou na seredskej ul. v Modranke,ci je to miesto na parkovanie, sukromny pozemok alebo cesta. pravidelne tam stavaju auta,ktore znemoznuju vyhlad do krizovatky autam odbocujucim z hranicnej do trnavy (v smere od merkury marketu),tiez blokuju chodnik pre pesich.v pripade ze by to bola cesta bolo by mozne vyznacit zakaz statia od krizovatky po zastavku kvoli bezpecnosti? dakujem za odpoved

02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe údajov v katastri nehnuteľností sme zistili nasledovné:
Pozemky vedľa miestnej komunikácie Seredská a aj pod jestvujúcim chodníkom pred rodinnými domami sú vo vlastníctve fyzických osôb.
Pred 1. domom vpravo od Ul. Hraničná súp. č. 4082 na Seredskej 34 je pozemok parc. reg. E č. 567/40 - zastavané plochy a nádvoria zapísaný na LV č. 2346 v spoluvlastníctve 5 fyzických osôb.
Pred 2. domom vpravo od Ul. Hraničná na Seredskej 36 súp. č. 4081 je pozemok parc. reg. E č. 567/42 - zastavané plochy a nádvoria zapísaný na LV č. 2347 v spoluvlastníctve 7 fyzických osôb.

Odbor právny a majetkový
02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zákon o cestnej premávke hovorí o tom, že sa nesmie stáť 5 m od križovatky. Vozidlá, ktoré tu parkujú, dodržujú vzdialenosť 5 m, preto nie je dôvod meniť značenie.

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania