Fajčenie na ihrisku na Slávii

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miroslav Jakubík 12. júna 2017

Chcem požiadať o jasné vyznačenie a ideálne aj kontrolovanie zákazu fajčenia na novom ihrisku na Slávii. Dnes si tam jedna babka veselo "húlila" svoju cigaretku. A je jasné, že nie je jediná, nakoľko koše (ktoré mimochodom fajčiara priam pozývajú pri nich fajčiť) sú plné špakov. Podľa prev.poriadku je tu však fajčenie zakázané. Načo je tu tento typ smetných košov???

Druhá vec je už teraz uvoľnené kotvenie siete na lezenie = neplní svoj pôvodný účel. Vcelku dosť skoro po otvorení.

12. jún 2017

natare

V Trnave všeobecne nikoho netankuje fajčenie na zakázaných miestach - napr. autobusové zastávky - hlavne veľká autobusová zastávka na železničnej stanici, kde húlia všetci ostošesť a keď autobus otvorí dvere všetok ten smrad sa navalí do autobusu. Keď som na to upozornila policajtov, bolo mi vysvetlené, že autobusová zastávka je len ten prístrešok a v ňom práve vtedy nik nefajčil, fajčili len všetci naokolo. Ako to teda vlastne je?
19. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
fajčenie v priestoroch detských ihrísk je zakázané zákonom č. 377/2004 Z. z. o ochrane nefajčiarov, návštevníkov ihriska na túto skutočnosť upozorňuje aj prevádzkový poriadok. Pre zdôraznenie tohto zákazu boli v areáli ihriska osadené zákazové tabuľky, ktoré budú v budúcnosti nahradené informačnou
tabuľou.
Uvoľnené kotvenie siete na lezenie je predmetom reklamácie, zhotoviteľ stavby zabezpečí opravu.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania