Chýbajúce rozprašovače

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

mesto tento rok neuvažuje o rozprasovacoch na Hlavnej ulici?

26. jún 2017

Micro

Júl má byť chladný a daždivý.
26. jún 2017

Micro

Júl má byť chladný a daždivý...
26. jún 2017

Filip

Predpovedat mesiac dopredu chce riadnu davku odvahy :-) Trosku mi to pripomina ako pred kazdou zimou cakam na 100 rocne rekordy. Akurat pozeram na shmu model na 10 dni, ale viac nemaju.
26. jún 2017

Juraj1

Taktiež som si všimol, že tento rok chýbajú na pešej zóne zvlhčovače vzduchu a pýtam sa prečo? Bol to dobrý nápad a celkom príjemne to osviežovalo centrum mesta. Počas horúcich letných dní je teplota v mestách až o dva stupne vyššia ako teplota mimo mesta, pričom budovy a stavby akumulujú teplo, ktoré potom sála dlho do noci. V RTVS som počul upútavku na reportáž o tom, ako Trnava bojuje s horúčavami, tak som zvedavý...
27. jún 2017

Peto

Filip, na shmu sa vykasli. Skus MET Norway (Android aplikácia Klara), síce len na 3 dni, ale presne. Predpokladám, že rozprasovace ešte budú inštalovať. Teraz tam chystajú tie "zelené slnečníky". inak rozprasovace má napr aj bar na zimnom štadióne pri OMV pumpe.. rovno na terase
28. jún 2017

navstevnik

Zelene slnecniky su umiestnene na nadvori radnice
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rozprašovače, ktoré sa používali v minulom roku, sa tento rok osádzať nebudú.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. júl 2017

Palcino Čavojský

Žiadam administrátora o vysvetlenie, v čom vidí podnet vyriešený. Samospráva odpovedala bez vysvetlenia a to pre mňa riešenie nie je... Žiadam o vysvetlenie tu na stránke podnetu, nie mne do mailu. ďakujem.
26. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rozprašovače boli v roku 2016 testovacím provizórnym riešením pre odskúšanie možného dlhodobejšieho riešenia. Koncepčné, estetické a architektonicky vhodné riešenie by mal pripraviť Odbor územného rozvoja a koncepcií pre budúcu sezónu.

Mestský úrad Trnava
14. máj 2018

Viktor

Začína leto 2018, bolo niečo pripravené?
14. máj 2018

Juraj1

Každý občan dostane malý ručný rozprašovač a môže si vodnú hmlu podľa potreby striekať rovno na hlavu, prípadne inú časť tela... či ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania