Parkovanie pred MSP

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tomo 30. júna 2017

Je toto v poriadku? Permanentne takmer kazdy den to takto vyzera priamo pred vchodom Mestskej police TT. Auta tu parkuju mimo miest urcenych na parkovanie.... na miestach, ktore su urcene pre chodcov. Mate predstavu aky komplikovany by bol takymto usekom prechod imobilneho obcana? Ak bezny sofer zaparkuje v centre mesta mimo parkovacieho miesta, okamzite ma papucu. Prislusnici MSP pokutuju vsade, kde sa len da, hlavne ze priamo pred sidlom MSP je parkovanie v ukazkovom stave. Ziadam preto o raznu napravu.

30. jún 2017

kolombo

No niekto dostal asi pokutu..Chodím tiež okolo,ale podľa mňa sa jedná o neverejné parkovisko.Je tam rampa.Inak všade je tam okolo áut minimálne dva metre pre chodcov.
30. jún 2017

Tomo

Nie pokutu som nedostal...Len nie je podla mna v poriadku parkovat auta tesne pred vchodom do institucii, ktore navstevuje siroka verejnost. Hned vedla je vchod na Slovensku obchodnu a priemyselnu komoru, jazykovu skolu atd. Clovek musi prechadzat a kluckovat medzi auta. Tiez by nebolo v poriadku keby navstivim napr. Mestsky urad TT a odparkujem auto pred vchodom.
02. júl 2017

Augustin Chromiak

Pán Tono pana Kolombo si nevšímajte on tu len obhajuje pochydenia samosprávy
03. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vonkajší priestor, z ktorého je vstup na útvar mestskej polície, je súčasťou uzavretého dvora, do ktorého je vjazd obmedzený závorovým systémom. Tak ako aj v iných dvoroch, ktoré existujú v centrálnej mestskej zóne v Trnave a ktoré sú vo vlastníctve rôznych fyzických či právnických osôb, ani v tomto priestore neplatia pravidlá vyplývajúce zo značky IP24a „Zóna s dopravným obmedzením“ (platené parkovanie, zákaz státia mimo miest označených ako parkovisko atď.), ktoré sú umiestnené na každom vjazde do zóny. Zastrešený priestor, v ktorom sú odfotografované vozidlá mestskej polície, je súčasťou objektu (budovy bývalého Tatraskla) a je určený na spravidla krátkodobé státie vozidiel mestskej polície, ktoré z rôznych dôvodov prichádzajú na stálu službu v súvislosti s plnením úloh polície.
Vzhľadom k šírke priestoru (4200 mm) a šírke vozidla (2112 mm – Peugeot Partner), ale aj z fotografií je zrejmé, že pri státí vozidla zostáva dostatočný priestor, a to i pre pohyb osôb zdravotne ťažko postihnutých. Napriek tejto skutočnosti budú vodiči vozidiel upozornení, aby vozidlá zastavovali tak, aby priestor pred vstupom na stálu službu mestskej polície bol čo najpriechodnejší.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania