Preplnený koš v kamenáči

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Trnavcanka Si 23. mája 2013

Dosť nepekný pohľad na konci lesoparku...odpadky povypadávané z preplneného koša. Niet sa vlastne ani čo diviť, kedže v lesoparku som narátala nejaké tri koše, z toho jeden nepoužiteľný, zdeformovaný.

23. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.


Gmitterová, ÚKaM
23. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, koše budú vyprázdnené v čo najkratšom čase.

Gmitterová, ÚKaM
24. máj 2013

Eduard Trnavský

P Gmitterová keďže použiteľný je len jeden tak BUDE VYPRÁZDNENÝ. A čo tak nahodou doplnenie väčším počtom košov? To nie ? Sak prečo aj menej odpadkov v koši, menšie náklady na ich odstránenie. A tým pádom viacej peniažkov v mestskej kasičke, že pani Gmitterová:-)
24. máj 2013

Marek Ondrašík

Edko ty sa tomu rozumieš. Ešte si si nevšimol ako dopadnu nové lavičky, koše alebo čokoľvek v takýchto oblastiach? Skús mrknuť na net a pozri si ceny. Ak si kapo kúp nové a daj ich tam. Potom na druhý deň sa choď pozieť ako vyzerajú. Potom sa možeš poďakovať naším násť-ročním detičkám alebo rómskym akože spoluobčanom. Bazirujete tu nad totalnou hluposťou, ale aby ste riešili dôležitejšie veci tak to nie. Riešte VANDALOV, bezdomovcov, ožratých "nasť-ročných Švarcnegerov", nech mestská policia navštevuje parky a decké ihriská ponociach. Mestská policia je v noci skovaná, policajti sa boja aby nahodou nemuseli niečo riešiť. Radšej Vám cez deň daju pokutu za parkovanie alebo, že stojite na tráve (ktorá vlastne ani nieje tráva, ale skorej to je zeleno žlté niečo). To Vás netrápi, že z vaších daní sa platí polícia ktorá len striehne ako Vám vybrať viac peňazí z peňaženky. Nech riešia neprispôsobyvích a vagabundov.
27. máj 2013

Eduard Trnavský

Marek, samozrejme, že na miesto by mali chodiť hliadkovať mestskí policajti, a presne to je následok toho že tam nechodia. Ale tak keď niekto na vedení neviem rozmýšľať logicky a ekonomicky tak to aj vyzerá. Pri každých nových investíciách by mali robiť rozpočet už aj s ohľadom na bezpečnostné kamery. Ale aj tak si myslím že kým by si to na centrále pozreli tak už je páchateľ dávno v amerike.
27. máj 2013

Peter Bročka

Smutné na celom Kamenáči je, že už niekoľko rokov si v lesoparku nemáte poriadne kde sadnúť. Áno je pravda, že teenage siláctvo tomu nepomáha, ale aby bola lavička v "oddychovej zóne" zničená viac ako rok, tak to o niečom svedčí..
27. máj 2013

Alzbetka Si

znicili by sa aj betonove? mozno nepohodlne, ale lepsie ako nic...pod pazuchu "podritnik" a ides oddychovat:)
vymysliet zaujimavy tvar, vyrobit formu a uz sa len leje beton...pride mi to jednoduche, ale asi do toho nevidim :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania