Zanedbaná a neudržiavaná predzáhradka v obci Modranka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Milan M. 28. júla 2017

Dobrý deň,
rád by sme upozornili na zanedbanú predzáhradku pred nehnuteľnosťou na Seredskej ulici, súpisné číslo 3953, popisné číslo 125, v obci Trnava - Modranka. Predzáhradka je dlhodobo zanedbaná, neupravená, posiata náletovými burinami, krovinami a samorostom (orech), ktorý zasahuje do elektrického vedenia. Zaburinená predzáhradka sťažuje výhľad pri výjazde automobilov z vedľajších nehnuteľností a ohrozuje tým peších obyvateľov a malé deti, ktoré často prechádzajú cez obecný chodník.
Žiadame o promptné vyriešenie a skontrolovanie.
V prílohe prikladáme aktuálnu fotodokumentáciu.
Ďakujeme za skoré vybavenie!

03. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vlastník pozemku bude upozornený na stav na nehnuteľnosti a zároveň bude vyzvaný na odstránenie nevyhovujúceho stavu.

Odbor stavebný a životného prostredia
03. august 2017

Milan M.

Ďakujeme pekne , poprosím odsledovať aj termín odstránenia a skontrolovať reálny stav po odstránení. Navrhujeme, aby vlastník nehnuteľnosti vykonal po vytrhaní buriny a odstránení samorostu (orech) aj chemické ošetrenie predzáhradky, prekryl celú predzáhradku geotextíliou a mulčovacou kôrou resp. jemným kameňom, aby sa situácia každoročne neopakovala a nesťažovala život obyvateľom obci Modranka.
Ďakujeme za pochopenie!
09. október 2017

Milan M.

Dobrý deň,

chcel by som sa informovať na stav riešenia zanedbanej predzáhradky, nakoľko uplynul značný čas cca 2mesiace od nahlásenia podnetu.
Stav predzáhradky je nezmenený, respektíve ešte horší.
Ďakujem za skoré vybavenie.
13. máj 2018

Milan M.

Pokosenie ohrozujúcej predzáhradky v Modranke, Seredská ulica

Opätovne upozorňujeme na zanedbanú a ohrozujúcu predzáhradku pred nehnuteľnosťou na Seredskej ulici, súpisné číslo 3953, popisné číslo 125, v obci Trnava - Modranka. Predzáhradka je dlhodobo zanedbaná, neupravená, posiata náletovými burinami, krovinami a samorostom (orech), ktorý zasahuje do elektrického vedenia. Zaburinená predzáhradka sťažuje výhľad pri výjazde automobilov z vedľajších nehnuteľností a ohrozuje tým peších obyvateľov, malé deti, mamičky s kočiarmi a cyklistov.

Návrh riešenia: spoločnosť, ktorá vykonáva kosenie verejných plôch by pri jednom mohla pokosiť aj zanedbanú a ohrozujúcu predzáhradku pred vyššie uvedenou nehnuteľnosťou. Pokosenie trávnatých plôch na Seredskej ulici v Modranke ešte v roku 2018 sa neuskutočnilo. Fotky sú aktuálne ku dňu 10.05.2018.
17. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vlastníkovi pozemku sme poslali výzvu na úpravu pozemku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania