Prístrešok pre bicykle na kúpalisku Kamenný mlyn

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Tatiana 03. augusta 2017

Dobrý deň, neuvažuje sa o zatienení stanoviska bicyklov v areáli kúpaliska? Aj technika má svoje limity a 5-6 hod. odstavenie na priamom slnku dáva šliapacím tátošom zabrať. Keď už je spoplatnené (svojrázna podpora ekologickej dopravy mimochodom) odstavenie uzamknutého bicykla, poteší, ak je očividné pre biky prospešné použitie poplatku.
Foto nemám - na kúpalisko nenosím hodnotnejšie veci.

03. august 2017

Peter Pejkovič

Dobrý deň,
Pokiaľ by ten problém vyriešilo, že nebudem vyberať poplatok za stráženie bicyklov, od dnešného dňa môžem poplatok zrušiť a návštevníci môžu parkovať bicykle vo vyhradených priestoroch bezplatne, ale nebudem za ich prípadné odcudzenie zodpovedný. Čo sa týka prístrešku, podporujem túto myšlienku, no zrealizovať ju musí mesto, nakoľko ide o investičnú akciu. V prípade, že by som dostal do zmluvy možnosť investovania a príspevok na 1 návštevníka kúpaliska zo strany mesta 5,48 €, nie je problém túto investíciu zrealizovať. Pri súčasnom príspevku od mesta 0,48 € na jedného návštevníka, je problém zabezpečiť len to najnevyhnutnejšie a najpotrebnejšie. Ale potešil ma dnes telefonát pána z Piešťan, ktorý počul o kúpalisku a chce sa prísť kúpať aj s vnúčatami do trnavského Kamenáča.
07. august 2017

Palcino Čavojský

Pán Pejkovič, keby ste v júni nečakali s otvorením, vedelo by si dosť kúpalisko na seba zarobiť samo. Kamenáč to vyhráva tým, že má najväčší bazén a je posadený do prírody, ale nezachráni ho zvýšenie poplatku, ak plavčíci nie su na stanoviskách aj viac ako 10 min., ak pani v búdke s lístkami bude nadávať tým, čo nedonesú presnú sumu a pritom si bude po telefone vybavovať, aké cigarety jej majú doniesť... Záchody sú nebezpečne šmykľavé, smrdia a človek nevie, čo tam na nohách môže chytiť. A mohol by som pokračovať ďalej, ale veď to poznáte, za tých pár desiatok rokov, počas ktorých ste prevádzkovateľom sa tam ten stav nezmenil...
08. august 2017

Palcino Čavojský

Pán Pejkovič, ste asi z iného sveta. Ja vám napíšem niekoľko nedostatkov, ktoré sú na kúpalisku desiatky rokov neriešené a vy mi napíšete, že hlavne že je návštevnosť. Ukázali ste ignoráciu ako z knižky... čo tak zareagovať na to, ako vyzerajú záchody? Nikdy som tam ani nevidel, že by to niekto utieral a upratoval...
08. august 2017

Peter Pejkovič

Vážený pane, pokiaľ máte takéto skúsenosti s kúpaliskom, musíte napísať na Regionálny úrad verejného zdravotníctva, ktorý má odborný dozor nad kúpaliskom a schvaľuje jeho prevádzku, oni už so mnou spravia poriadok.
08. august 2017

Palcino Čavojský

Takže dovtedy kaslete na navstevnikov...
08. august 2017

Peter Pejkovič

Nikdy som na návštevníkov nekaslal, s každým pravidelným návštevníkom mám normálny vzťah, keď sa niektoremu niečo nepáči, povie mi to osobne a riešime. Ak trváte na svojom, že sa o toalety nestaráme, nech sa páči, môžete to vzdy povedať aj pani, ktorá ich má na starosti.. Napr. aj zajtra, otvárame o 10,00 hod.
08. august 2017

Palcino Čavojský

na kúpalisko sa dostávam až poobede... a vtedy tam po upratovaní nie je ani stopy.. Ale ak nekašlete na zákazníkov, dám vám pár podnetov:
- šmykľavý povrch na briežku vo vode do hlbokej vody (možno druhá rada štvorcov pod vodou pri sprche a stanovisku plavčíka
- nepriechodné schody z trávnika k sprchám kvôli uterákom niektorých návštevníkov...
- nebezpečný beton pri vstupe k záchodom a rovnako aj pred vami - neviem, kto kedy vymyslel deravé betonové panely (viem, bolo to tam asi pred vami)
- namiesto hlásenia, aby si ľudia nedávali veci blízko plotu, pretože sa z druhej strany kradne, by bolo lepšie zabezpečit tento plot tak, aby zlodeji nemali šancu.

A pripojte si tam moje predošlé pripomienky.
09. august 2017

Peter Pejkovič

Môžete aj poobede, budem tam.
10. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava má záujem pridať Trnavu na mapu miest priateľských pre cykloturistov v rámci projektu „Vitajte cyklisti!“(bližšie informácie na http://www.vitajtecyklisti.sk). Jedným z certifikovaných miest by malo byť aj kúpalisko Kamenný mlyn, zastrešenie priestoru na odkladanie bicyklov bude riešené pri certifikácii objektu pred zahájením budúcoročnej letnej sezóny.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
07. júl 2019

Matúš G

Dobrý deň, kedy príde k vybudovaniu prístrešku na bicykle. Bolo by to fakt vhodné, možno by stačili aj plachty natiahnuté na sezónu.
23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tejto sezóne sa s realizáciou prístrešku, resp. zatienenia priestoru pre bicykle na kúpalisku už neuvažuje. Táto požiadavka bude predložená do návrhu rozpočtu na budúci kalendárny rok.
Kto? Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
Kedy? 2020

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania