Suché a vyschnuté stromy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ján 07. augusta 2017

Mesto Trnava vrazilo nemalé peniaze na výsadbu nových stromov, ale je na zaplakanie, že v týchto horúcich dňoch vôbec nikto nemyslí na ich zalievanie. Stromy (cca 30) z nich pozdĺž Spartakovskej sú úplne zoschnuté ba nie až suché, pôda okolo nich úplne bez náznaku polievania/zalievania už vyše aj 2 týždňov. Je smutné, že tisíce EUR idú takto mizerne von oknom!!! Je smutné, že noviny v Trnave prezentovali aký tam bude nový chodník a bohatá zeleň (už je chodník aj stromy) (http://www.trnava-live.sk/2017/04/18/planovany-chodnik-vedla-cesty-na-spartakovskej-ma-stavebne-povolenie-okolo-planuju-bohatu-vysadbu/ ), ale nikto nemyslel, že o tie stromy sa treba aj starať ! Foto: Ilustračné (ešte keď nebol nový chodník)

07. august 2017

kolombo

Ján a ako vieš,že mesto vôbec nezalieva stromy?Pokiaľ ja viem,tak aj dvakrát za deň.To že vysychajú je dôsledkom silných horúčav,ktoré sú extrémne.A deje sa to aj v iných mestách.
10. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dreviny sú riadne až nadštandardne zalievané. Dreviny zalieva firma, ktorá ich vysadila v rámci stavby (chodníka). Pri viacnásobných kontrolách boli dreviny zalievané.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania