Smetisko A.Kubinu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Andrej 08. augusta 2017

Na ulici A.Kubinu, je už niekoľko mesiacov čierna skládka. Tzv. "zberný dvor" pre okolité dediny. Najhoršie to je však od sezóny prezúvania pneumatík. .Najprv boli nahádzané za plotom pri smetiakoch. Inteligenti aj s EČV na pneu. Odtiaľ ich smetiari vyhodili na parkovacie miesta. Každý týždeň sa skládka zväčšuje. Ľudia, ktorí nemôžu vyhadzovať na zberných dvoroch pretože niesu z TT(ale žiaľbohu aj obyvatelia A.Kubinu) tam vyhadzuju rôzne veci. Smetiari niektoré poberú len 1x do týždňa. Okrem pneu, batérií,nárazníkov.Naposledy celá obývačka. Neporiadok a rozbité sklo zaberajú min. 2 parkovacie miesta. Neda sa veľakrát vojsť ku smetiakom. Pohádzaný odpad ohrozuje ľudí,deti, zvieratá a poškodzuje autá. Stačila by kamera a uzamknúť priestor. Tento problém je dlhodobo na celej ulici!

09. august 2017

Dominika

Tento problem je aj na Hospodarskej, zo strany od Kalinciakovej. Odpad vratane nabytku, bielej a ciernej techniky, nam sem pravidelne vozia obyvatelia z domov v Kamennom mlyne...
09. august 2017

Filip

Vcera som to odfotil, takze ste mi usetrili cas.

Chcelo by to nejake komplexne riesenie pre celu Trnavu. Je mi uplne jasne, ze MsP nema kapacity na to aby pokutovala este aj hovada, ktore nevedia kam patri odpad. Neviem ako vyzera okolie pri podzemnych kontajneroch - mozno tie pomozu. Alebo lamat prsty.

V tomto konkretnom pripade (resp. vsetky stojiska, na tej ceste) by podla mna pomohlo ich prestahovat. Totiz, cim viac su na ociach tym viac sa ludia boja. Ked som byval na Clementisovej, tak si nepamatam ze by okolie stojisk vyzeralo tak ako na Kubinu.

Katastrofa.
13. august 2017

Filip

Z druhej strany stojiska pribudla cela obyvacka. Asi 7 skriniek. Nemam foto bohuzial.
13. august 2017

Filip

Z druhej strany pribudla cela obyvacka a dva matrace. Niekto na Kubinu je velky hlupak.
13. august 2017

Flego

Slabá osveta o nakladaní s rozmerným odpadom. Takto to nevezmú ani v zbernom dvore, musí to byť rozbité na dosky.
13. august 2017

kolombo

Páni,smutné je to,že nik z domácich obyvateľov nezavolá MP.Alebo mi chce niekto povedať,že nikto nič nevidel?
14. august 2017

Filip

Kolombo za dva roky co tu byvam som naozaj nikoho nevidel. Ale ja z baraku stojisko nevidiml. Ale mam dojem ze ludia to tu asi beru ako samozrejmost. Ved niekto to uz odprace. Mam chut kazdemu pred vchodove dvere hodit jednu cast z toho bordelu
15. august 2017

Andrej

Už aj nebezpecny odpad???
15. august 2017

Andrej

Raz bol jeden pán upozornený aby tam nevykladal odpad.... reakcia rýdzo slovenská... ostával iba útek, pred napriahnutou päsťou... nebol čas vytiahnuť telefón a dokumentovať...
17. august 2017

kolombo

Andrej nabudúce neupozorňuj,ale v tichosti si vyfoť toho primitíva a pošli to na mestskú políciu.
23. august 2017

Andrej

Ludom ...!!! načisto!
23. august 2017

Samuel

Čierna skládka rovno pred bytovkou a nikto s tým nič nevie spraviť ??!! Hamba na celé Slovensko!! Za pol roka tu bude čo, Luník 9?
28. august 2017

Andrej

Neviete si predstavit, čo to dalo práce... aby to mesto odpratalo. Telefonatov na MP a na mesto. prosieb a o peniazoch ani nevravim. ... a ludia, čo tu bývajú... pred vlastnym domom!!! urobia toto... ja im to fakt dam pred tie dvere...
28. august 2017

Andrej

28. august 2017

Filip

Ku kazdemu vchodu dat cast z bordelu - zachod, pneumatiku, skrinku, matrac - s upozornenim, ze ak to budu davat k smetnym kosom, ja im to ako "Fantom uliceA. Kubinu" hodim pred vchod.
A aby som nekrividil, mozno sa potom obyvatelia spamataju a budu hlasit aj mimomestskych co to tu vyhadzju. Btw. som zvedavy ci odpratali aj to druhe stojisko.
Vdaka.
22. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok okolo stojísk na Ulici A. Kubinu je už odprataný.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania