Zelinové záhony na Hospodárskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
peter 11. augusta 2017

Vyschnute a zaburinene zelinove ostrovceky na svetelnej krizovatke Hospodarska/Zeleny kricok - takto by to asi vyzerat nemalo?!
A takisto s metrovou zelinou vyzera aj kruhac pred City Parkom

11. august 2017

xxx

Kúsok divokej prírody uprostred betónového džungle. Prečo vám to tak vadí? Tiež sa mi najprv nepáčila všadeprítomná polmetrová tráva a burina kdekoľvek som sa pozrel, ale potom som si uvedomil, že to je vlastne tá takzvaná príroda. Keby príroda chcela, aby tráva bola nízka, kríky zastrihnuté a burina nerástla, už dávno by si s tým poradila. Ľudia dnes nemajú čas chodiť po prírode, tak buďme radi, že príroda ide za nimi.
11. august 2017

jozef

Tie letničky na záhonoch , to sa nezvládlo, v jednoduchosti je krása , odborníci by mali vedieť ,že nepoliata letnička v horúčave odíde , zbytočne vyhodené financie, a tie kruháče tiež nevedia vyriešiť / .kombinácia kameňa, stromky,/ taký jeden celkom pekný je pri Lidli na Zelenečskej a už je tam roky, aj údržba je oveľa jednoduchšia, môj názor
21. august 2017

Zuzana Ďurišová

Nezabúdajte, že tie buriny sa vysemenia a budú všade naokolo vrátane dlažby a ostatných zelených plôch. A potom nastúpi chémia a je po prírode.
31. august 2017

peter

14. apríl 2018

Roman

Dobrý deň,

zelinové záhony sa zmenili na nepoznanie.

Dobrá práca...teším sa keď všetky tie tulipány vykvitnú.

Ďakujem

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania