Autá blokujúce príjazd na parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tomas Hansut 19. augusta 2017

Dobrý deň,v poslednej dobe sa celkom pravidelne parkuje na príjazdovej ceste na parkovisko medzi vežiakmi na Teodora Tekela tak, že prejazd medzi zaparkovanými autami je problémový, alebo nemožný - na priloženej fotografii je situácia, kedy sa medzi zaparkovanými autami nedalo autom prejsť.Bolo by možné túto situáciu nejako riešiť? Napríklad dať žltú čiaru aj na začiatok pravej strany príjazdovej cesty k parkovisku, alebo pod lampou vľavo nakresliť jedno parkovacie miesto na pozdĺžne státie namiesto dvoch kolmých.
Vopred ďakujem za riešenie problému.

06. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
23. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na pravej strane na mieste parkovania zeleného vozidla doplníme žltú súvislú čiaru (dlhú 8.m) pri vhodných poveternostných podmienkach.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. apríl 2018

Matúš G

Chýba žltá čiara.
13. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žlté čiary už boli v lokalite vyznačené, podnet je vyriešený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
16. apríl 2018

Tomas Hansut

Žltá čiara nebola nakreslená, ako bolo avízované, ale na druhej strane - zrušilo sa jedno kolmé parkovacie miesto. Budúcnosť ukáže, či to pomôže, ale napríklad dnes ráno na druhej strane (kde bola pôvodne sľúbená žltá čiara a nie je) parkovala dodávka a výsledný efekt bol úplne rovnaký, ako bez dodatočnej žltej čiary. Viac je vidieť na priložených fotkách.
17. apríl 2018

Citizen101

Nerozumiem co mesto chcelo docielit ale tym , ze zlta ciara je presne opacne namalovana sa stane prave to co popisuje Tomas.Auta kde je momentalne zlta ciara budu parkovat vo vjazde k park. miestam ako doteraz
18. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
namaľovanie žltej čiary na ľavej strane bolo zrealizované preto, aby tam parkujúce vozidlo svojou väčšou časťou nezasahovalo do prejazdného profilu príjazdovej komunikácie a aby sa vytvoril priestor, kde by vozidlá po pravej strane mohli parkovať. Ak majú vodiči v tejto lokalite aj bez toho dostatok parkovacích miest, tak tieto môžeme zrušiť, ale obávame sa, že sa ozve iná skupina obyvateľov s ďalším podnetom.
V tomto stave riešenie ponecháme do doby realizácie rezidentského parkovania v tejto lokalite, keď budú všetky parkovacie miesta striktne zadefinované.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania