Chýbajúci kus cesty

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. júna 2013

už niekoľko rokov chýba na Ružindolskej kus cesty v jednom jazdnom pruhu a to tak, že sa tam cele auto nevojde

02. jún 2013

Ivana

Toto je duplicita s týmto podnetom https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/3514/jama-na-okraji-cesty mesto už to nahlásilo kraju.
03. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Jana Gmitterová, ÚKaM
03. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam stanovisko odboru dopravy a komunálnych služieb:
Ulica Ružindolská je úsekom cesty II/504, ktorá je vo vlastníctve a správe Trnavského samosprávneho kraja. Váš podnet sme im preposlali.

Jana Gmitterová, ÚKaM
17. november 2013

Flego

Tento istý podnet je už v neriešených pod názvom "Jama na okraji cesty" z 5.4.2013. Z fotografií v oboch príspevkoch to nieje dobre viditeľné, ale to nie je len nejaká jama to je niečo šialené! Na ceste ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou, vynechal zhotoviteľ kus obrubníka aj s kusom cesty priamo v jazdnom pruhu! Predpokladám že išlo o nejaký administratívny nedostatok pri vysporiadaní pozemkov. Keby som to nevidel na vlastné oči tak neverím, že také niečo môže naozaj existovať. Ako taká cesta vôbec prešla kolaudačným konaním????????????? Priamo do jamy vedú stopy mnohých pneumatík, pretože sa v hustej premávke na štvorprúdovke jame nedá vyhnúť.
18. november 2013

Flego

Toto ma definitívne presvedčilo, že samosprávne kraje sú zbytočné.
18. november 2013

Ivana

Popravde, ked mi pred volbami do VUC prisiel do schranky ten platok rodny moj kraj, /co by ma inak zaujimalo kolko jeho vydavanie stoji/ tak ma to tak vytocilo, lebo som si spomenula na tuto 10 rocnu jamu a hovorim si, ze co stoja tie platky penazi, uz ta jama mohla byt opravena aspon 100x. Chcela som im napisat email, ale urcite by som dostala odpoved o tom, ze ten letak je z inej rozpoctovej kapitoly alebo podobnu uradnicku blbost.
18. november 2013

Flego

No keď už spomínaš voľby, asi polovica našich drahých poslancov kandidovalo aj do VÚC a to vraj preto aby prácou na kraji pomohli mestu. No a takto to vyzerá v praxi, mesto to hodí na kraj, kraj to ignoruje a pritom sú to stále tí istí ľudia......
24. november 2013

jan

Mas to trochu pomylene! Ziadna rekonstrukcia, nieto kompletna sa tam nekonala!
24. november 2013

Flego

Pripomínaš mi aký som už starý, keď som tade jazdil čase, keď tam ešte žiadna štvorprúdovka nebola :-)) Vyzerá to, že tá jama je tam odvtedy čo sa stará cesta rozširovala na štvorprúdovku. Vlastne to bolo ešte skôr než vôbec vznikli VÚC-ky.
10. február 2014

Ivana

tak uz aj viem co ten platok stoji http://trnava.sme.sk/c/7097379/kraj-hlada-dodavatela-tlace-pre-svoj-casopis.html
casto sa hovori v diskusiach o koncepciach a prioritach. tak skusim interpretovat:
1) vysoka priorita - vidiet mikusov ksicht kazdy mesiac v schranke (cely kraj)
2) nizka priorita - sprava a udrzba komunikacii
3) ignoracia- obcanom a ich podnetom nevenujeme ani odpoved
povedzte ze sa mylim :)
10. február 2014

Ing. Stanislav Benkovský

***** ********, to som sa zas ******!!!!! 18.januára som odkaz na tento podnet preposlal priamo na úrad vuc a ani sa neozvali! Ale ***** na Mikuša, ale náš starosta, podstarosta, bývalý starosta a aj poslanec národnej rady, všetci sú aj poslancami vuc a tvária sa, že sa ich to netýka!
11. február 2014

Ivana

Ja som to tam poslala minuly tyzden a ozvali sa dnes: Dobrý deň.



Cesta č. II/504 (Ružindolská ulica) je vo vlastníctve Trnavského samosprávneho kraja. Opravu a údržbu ciest II. a III. triedy na území TTSK z bežných a kapitálových výdavkov zabezpečuje v zmysle zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách, v znení neskorších predpisov, rozpočtová organizácia Správa a údržba ciest TTSK, ktorú zriadil Trnavský samosprávny kraj. Činnosť Správy a údržby ciest TTSK pozostáva z bežnej a zimnej údržby ciest a nevyhnutných opráv na zabezpečenie bezpečnej a plynulej premávky.

Na základe vyššie uvedeného, zistenú závadu na ceste č. II/504 sme postúpili správcovi na jej odstránenie. Podľa vyjadrenia správcu bude jama odstránená po skončení zimnej údržby, vzhľadom na nepriaznivé poveternostné podmienky.



S pozdravom

Ing. Lančarič, Odbor dopravnej politiky TTSK

mozno nam to poslu aj sem, kazdopadne, tesime sa na opravu :)
11. február 2014

Ivana

Dufala som, ze sa mylim! este ze tak
11. február 2014

Flego

Šikovné dievča! Ty si tá istá Ivana čo riešila s Luciou toto? https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/4308/dlhodobo-odstavene-nepojazdne-vozidlo
11. február 2014

Ivana

Flego, tam som iba komentovala, mestskych volala Lucia :)
11. február 2014

Flego

:-) Toľko si ešte pamätám aj pri mojej stareckej skleróze. Ale postrehla si, že tam končí STK, čo si nikto nevšimol. Konštatujem, že na praktické riešenie neriešiteľných problémov sú baby omnoho šikovnejšie než chlapi.
13. jún 2014

Ivana

Hotovo, ale foto nemam :/
13. jún 2014

pedro

hotovo ale je to na reklamaciu ako vsetko co sa v trnave urobi

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania