Lesopark družba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Henrieta 22. augusta 2017

Málokto z Trnavy vie že na sídlisku Družba sa nachádza krásny lesopark, kde sa dá príjemne poprechádzať a vychutnať si krásu okolitých stromov,ale i nechať voľne vybehať svoje deti. Využívala som ho už dlhé roky či už ako prechádzku s kočíkom nakoľko tam v lete bolo prijemne ale aj teraz keď už sa tam malý chodí vybehat. Chodia tam aj so psami čo mi nevadí i keď niektorý si po svojich psoch neodpracu. Chýbajú tu smetné koše a z lesoparku sa stáva malé smetisko. Mala som aj snahu a umiestnila som tam vrecia a pozbierala okolitý odpad ale na druhý deň to bolo opäť porozhadzované( viď foto). Je to miesto, ktoré mám veľmi rada a mrzí ma že veľa ľudí si neváži tu trochu zelene čo nám ešte mesto ponúka. Verejnoprospešné práce by park určite okraslilo lavičky a koše by tiež urobili svoje. Ďakujem

22. august 2017

mario

Hlavným problémom sú bezdomovci, ktorí sa tam zgrupujú a robia neporiadok. Oceňujem snahu o upratanie, o to viac to človeka mrzí, že iní si jeho snahu nevážia. ;)
27. august 2017

marika

možno by stálo za zváženie sem-tam nazrieť policajnou hliadkou. Samozrejme nie na aute.....a aj nejaké menšie ihrisko by nebolo na škodu...určite by to ľudia z okolia uvítali, že by tu vznikla ďalšia oddychová zóna?
30. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet už bol vyriešený, neporiadok z tejto lokality už bol odstránený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania