Neporiadok drevo a štrk kamen odpad na ulici Sibírska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Admin 27. augusta 2017

Tento staré drevo a strk kamen,odpad sa nachádza pri na ulici Sibírska č 23-26. Problem Nevyriešenie odvoz a neodstránenie odpadu Do Pri ASA!

27. august 2017

kolombo

Nevidím dôvod,aby mesto odpratávalo povedzme nejaký odpad na cudzom pozemku.Tento dopad,si tam odkladajú domáci obyvatelia,ktorí bývajú oproti.Ale pozor,pre nich to nie je odpad.A to je dôležité.Ale samozrejme to tam dosť škaredo vyzerá.
06. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestský úrad vykonal na Sibírskej ulici na danej lokalite opakované miestne zisťovanie. Ide o nehnuteľnosť v súkromnom vlastníctve nachádzajúcej sa oproti rodinným domom na Sibírskej ulici, na ktorej bolo lokalizovaných niekoľko miest, pričom iba na niektorých z nich boli uložené hnuteľné veci javiace sa ako odpad, t. j. išlo o hnuteľnú vec, ktorej sa chce držiteľ odpadu zbaviť. Nezákonne uložené odpady boli z danej nehnuteľnosti odstránené už 19. 11. 2017. Na ostatných miestach boli zistené hnuteľné veci, ktoré nemožno jednoznačne označiť za nezákonne uložený odpad, keďže sa javia ako stavebný materiál a drevná hmota, ktoré mohli byť na nehnuteľnosť len dočasne účelovo uložené.


Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania