Cintorín na Nitrianskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Patriot 01. septembra 2017

Prosím kompetentných o informáciu, dokedy bude trvať nedôstojná situácia pri vstupe na ( pôvodne ) evanjelický cintorín, je to dlhodobý stav, vyzerá to naozaj hrozne. A to nehovorím o zadnom vchode ( od SAD ), tam je to ešte horšie, prostitútky a pasáci tam majú eldorádo, všade na okolí bordel, výkaly, prezervatívy...to som radšej nevyfotil, nie je to pre slabšie povahy. Chodí tam veľa ľudí, je to nedôstojné

30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme sa opýtali správcu pohrebiska. Dostali sme uistenie, že tak ako všetky cintoríny aj cintorín na Nitrianskej ceste je zo strany správcu pohrebiska udržiavaný. S nelegálnymi skládkami po nezistených podnikateľských subjektoch či ľuďoch bez domova má neustále problémy, ktoré priebežne rieši. Tieto skládky sú odstraňované na náklady správcu, tak ako to bolo aj v prípade tohto podnetu. Sociálne javy v tejto oblasti správca nemá v kompetencii riešiť ani eliminovať.
Čo sa týka vzhľadu murovaného oplotenia, ktorého rekonštrukcia bola dosiaľ len čiastočná, informujeme občanov aj touto cestou, že v schválenom trojročnom rozpočte je na roky 2019 a 2020 plánovaných 30 000 eur na opravu oplotenia evanjelického cintorína.


Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania