Bezdôvodné obmedzenie parkovacích miest

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Parkovisko oproti pohotovosti je dlhodobo oznacene paskou bezdovodne. Chodim tadialto dennodenne a uz cez mesiac su parkovacie miesta bezdovodne zabrate, ani raz tu nikto neparkoval

20. september 2017

Mária

No ja sa tu zase stretávam pomerne často s hotentótsky zaparkovanými autami. Jedna vec je mať vyhradené parkovacie miesta, druhá vec je zaberať ešte aj chodník.
20. september 2017

Lubor Bednár

....tak dodávky robia problém s parkovaním aj na sídliskách ....
04. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava ako príslušný stavebný úrad vydalo dňa 9. 8. 2017 pre stavebníka LEKRIS, spol. s r. o., Ulica Hlavná 29, Trnava, stavebné povolenie na stavbu „Polyfunkčný obytný komplex Žarnov“ na pozemku p. č. 7171/1, 7171/2, 7171/6, 7137/5 v k. ú. Trnava. Na pozemku p. č. 7137/11 bol povolený vjazd. Príjazdová komunikácia k objektu je napojená podľa projektovej dokumentácie z jestvujúcej komunikácie prepájajúcej Ulicu A. Žarnova a Dohnányho ulicu. V rámci objektu bude vytvorených 59 parkovacích státí. Prístup na parkovisko je navrhnutý zo spojovacej komunikácie navrhovanou prepojovacou komunikáciou umiestnenou na pozemku investora.
Predmetný pozemok, ktorý je ohradený, kúpil investor pre pripojenie predmetnej stavby od vlastníka stavby a pozemku, a to SR - Fakultnej nemocnice Trnava, nie od Mesta Trnava.

Odbor stavebný a životného prostredia
05. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
páskou označené parkovisko je na pozemku parc. č. 7137/11, ktorého vlastníkom je LEKRIS, s. r. o., so sídlom Ulica Hlavná 29, Trnava. Je to pozemok pre vjazd k „Polyfunkčnému obytnému komplexu Žarnov“.

Odbor právny a majetkový
24. október 2017

Martin

dalsie 4 miesta pre parkovanie na pohotovost ubrate
20. máj 2018

Roman

Dobrý deň,

mohli by ste prosím preposlať podnet na vyjadrenie vedieniu Trnavskej fakultnej nemecnice, že prečo predali štátny pozemok s cca. 20 parkovacími miestami súkromnej firme...bol to nejaký verejný záujem???

Ďakujem

Roman
23. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Fakultná nemocnica s poliklinikou v Trnave je samostatný právny subjekt so samostatnými rozhodovacími právomocami (aj s nakladaním so svojím nehnuteľným majetkom).
Podnety na stránke Odkaz pre starostu by sa mali týkať primárne mestských (prípadne verejných, kde nie je bežne známy iný vlastník) priestranstiev a problémov s nimi súvisiacich, ktoré majú estetický charakter alebo ohrozujú bezpečnosť a zdravie obyvateľov. Mesto Trnava nie je oprávnené informovať o majetku a zámeroch iných vlastníkov, pokiaľ sa netýka bezpečnosti a zdravia obyvateľov.
V lokalite vzniká nové parkovisko v majetku mesta, ktoré bude mať 99 parkovacích miest (opatrených rampou, aby sa predišlo dlhodobému státiu a pomohlo hlavne návštevníkom nemocnice) a plne nahradí úbytok miest spôsobených predajom pozemku Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Trnave. Pre bližšie informácie sa, prosím, obráťte, priamo na tento právny subjekt.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania