Neporiadok po pracovníkoch mesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Zuzana Lancaricova 01. októbra 2017

Minuluy rok sa robil nový chodník a cyklochodník na kamennej ceste, v časti pod vysokým napätím je v smere od Trnavy odbočka do prava len tak "do poľa" na tej odbočke si pracovníci nechali odloženú dlažbu čo vyhadzali z chodníka a akosi na ňu zabudli. Poprosím o odstránenie. Ďalej sa prerabal aj malý kúsok chodníka na križovatke do lokality IBV Kameňa cesta IV s lokalitou IBV Kameňu Mlyn, bola to veľmi rozumna prerábky, je to frekventovaná cesta ale namiesto nového bezbarieroveho vstupu na chodnik nainstalovali chodník s obrubníkom, starý chodník pri prechode bol bez obrubníka, real. so zníženým obrubníkom, teraz keď prechádzam s deťmi na bycikli, musí ten menší zosadnut, lebo by si rozbil ústa. Je to cast pod vysokým napätím ten kúsok chodníka, čo sa robil na jar

16. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v podnete ide o realizáciu súkromným investorom, ktorý realizuje individuálnu bytovú výstavbu v tejto lokalite a na ktorého počínanie a realizáciu, pokiaľ prebieha stavba, nemá mesto dosah.

Mestský úrad Trnava
16. január 2018

Zuzana Lancaricova

Nie! toto je neporiadok po pracovníkoch mesta ktorý túto zamkovu dlažbu nakopili z chodníka na ľavej strane kamennej cesty!!! Keď sa robil novy chodník bola tam pôvodne zámková dlažba, pri realizácii nového chodníka poukladali tuto dlažbu na opačnú stranu cesty a odvtedy je to tam! Nevyhovarajte sa na súkromného investora a upracte si po sebe!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania