Dôchodci na detskom ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miska 01. októbra 2017

Dobrý deň. Na detskom ihrisku na sídlisku Čajkovského oproti jednote sa už dlhšie schádzajú dôchodci. Majú pri sebe fľašky s alkoholom, poldecaky z jednoty (zostava tam po nich bordel) , psa ktorý na danom ihrisku robí svoju potrebu, fajčia a špaky hádžu na zem. A v neposlednom rade vykrikujú a hrešia aj keď sú tam malé deti. Myslím si, že takí ľudia by sa na ihriskách pre deti zdržovať nemali. Prosím o riešenie tohto problému. Ďakujem.

01. október 2017

Tina

Niečo podobné je pravidlom aj na ihrisku na Botanickej vedľa Jednoty. Neviem, či som tam už vôbec videla hrať sa malé deti, ale vysedávať asociálov pravidelne.
02. október 2017

Peto

telefón -> volať 159
02. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opísané konania nesú znaky skutkových podstát viacerých priestupkov (znečisťovanie verejného priestranstva, požívanie alkoholických nápojov na verejnosti, budenie verejného pohoršenia ...). V prípade opísaného konania sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, a to aj v prípade, ak oznámenie priestupku bude anonymné.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania