Neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 04. októbra 2017

Dobry den, toto je asi 20. podnet ohladom neporiadku na ulici A.Kubinu. Tento krat sa dotycny ani neunuval odniest neporiadok ku kontajneru, ale ako vidite na obrazku, vyhodil ho rovno pred vchod. Nechcem od samospravy, aby neporiadok odstranila - to by bolo ako hadzat perly sviniam. Bol by som velmi rad, aby policia skusila zistit majitela, aby sa popytala susedov v okoli a vysetrila, ktore hovado moze toto spravit. Ja stale nemozem uverit, ze o tam naozaj niekto hodil.

04. október 2017

Filip

Uz to zmizlo. Dakujem odkazprestarostu a osobe co to odstranila.
05. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na miesto bola vyslaná hliadka mestskej polície bezprostredne potom, ako sa podnet objavil na webstránke Odkaz pre starostu. Hliadka však už žiaden odpad na verejnom priestranstve nezistila. Takisto nezistila nič, čo by viedlo k identifikácii páchateľa protiprávneho konania.

Mestská polícia mesta Trnava
05. október 2017

Filip

Taku rychlu reakciu som naozaj necakal, skoda ze ste neprecitali koment. Ale aj tak dakujem.
05. október 2017

jozef

Takýto neporiadok je hocikde, a okolo kontajnerov v celom meste, páni z FCC nebolo by od veci niekedy tých Vašich pracovníkov kontrolovať a pri každom odvoze kontajnerov pozametať ako je to všade vonku, keď je bor....., každý ešte doloží, napr. pri kont.stojisku pred poštou na Prednádraží je to strašné , vysypú kontajneri a letia ďalej, nezatvoria, a ešte niekedy aj vysypú , takže je to všetko taká robota na nič. FCC to jednoducho fláka
05. október 2017

Filip

Toto nema nic spolocne s FCC. Ja som zle oznacil miesto. Ale pointa je, ze to nebolo vedla stojiska. To bolo hodene na trave, pred barakom. Kose su opacnym smerom a 50 metrov daleko.
05. október 2017

jozef

Já som len pripomenul v rámci podnetu ako sú nečistené stojiská po celej Trnave, takže takto p. Filip, lebo aj binec pri stojiskách sa ľahko presune na trávu, lebo sa to niekomu nehodí, zoberie a potom vyhodí hocikde.
05. október 2017

Ondrej Koso

Unas byvaju stojiska pozametane a ciste kym to tam zas bezdaci narozhadzu alebo ludia co to hazdu z dialky..
05. október 2017

Roman Krajčovič

Aj u nás býva stojisko čiste ...ale ked prídu bezdaci je to tam ako po výbuchu...
05. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestor je skontrolovaný, neporiadok je odstránený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania