Nakreslenie žltej čiary

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 15. októbra 2017

Na križovatke A. Hlinku - F. Urbánka stávajú pravidelne autá tesne pri prechode. Robí to problém nielen odbáčajúcim autám, ale aj kamiónom, ktoré zásobujú Billu. Pár krát sa stalo, že to nevytočili, museli cúvať a to je v rannej špičke veľká sranda. Nakreslite tam prosím žltú čiaru.

15. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
03. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestor v križovatke je dostatočný pre prejazd všetkých osobných vozidiel, vrátane zručných vodičov nákladných vozidiel. Miest na parkovanie je v rámci celého mesta nedostatok a ich uberanie na úkor menej zdatných vodičov je z našej strany neakceptovateľné. Vzhľadom na vyššie uvedené fakty nebudeme požadovanú žltú čiaru v dohľadnej dobe vyznačovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. december 2017

Peter

Poznamenam este dalsi aspekt: ak by na ul. F. Urbanka smerom k Bille hned za krizovatkou neparkovali auta zasahujuce do jazdnych pruhov, vzhladom na to, ze sa jedna o jednosmernu cestu, bolo by mozne sucasne odbocovanie vozidiel na tuto ulicu z ul. Andreja Hlinku iduce od severu aj z juhu. Vozidla iduce po A. Hlinku od stanice by mali viac prilezitosti odbocit vlavo a uvolnili by cestu vozidlam iducim od stanice a pokracujucim rovno.
17. október 2018

Mária

Problém s odbáčaním kamiónov sa začal stávať pravidelným potom, ako Max spravil uzávery na parkovisku. Autá už teraz parkujú nielen tesne pred prechodom, ale aj cez prechod na ulici F Urbánka/Hlinkova. Kamión, kým si potom nacúva a vytočí ešte raz, blokuje rannú špičku a je to fakt na nervy, ani chodci nemôžu prejsť, ani autá. A to len kvôli tomu, aby mohli dve tri autá v pokoji nesprávne parkovať bez šance na pokutu.
Prečo sa ticho toleruje takéto parkovanie áut? Nikdy som tam nevidela nasadenú papuču aj napriek tomu, že tam nikto nedodržiava 5m odstup od prechodu.
18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie. V prípade, ak opäť zaregistrujete takéto konanie, oznámte nám to prosím na telefónnom čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania