Nadmerná hlučnosť na ulici Štefana Moyzesa

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Daniel 22. októbra 2017

Dobrý deň, chceli by sme požiadať o riešenie problému s nadmernou hlučnosťou na ulici Štefana Moyzesa spôsobenou hustou dopravnou premávkou vrátane množstva nákladných aut a stavebných strojov. Riešením by bolo zníženie maximálnej povolenej rýchlosti na 30 km/hod. Ďalej kontrola zákazu vjazdu pre vozidlá nad 3,5 tony, ktoré na nerovnostiach vozovky spôsobujú okrem hluku aj otrasy okolitých rodinných domov. Pomohla by aj oprava povrchu vozovky. Zníženie maximálnej povolenej rýchlosti by bolo vhodné aj kvôli plánovanej realizácii cyklochodníka a takisto by pomohlo chodcom, keďže momentálne je problém dostať sa na tejto ulici cez priechod pre chodcov.

Ďakujeme vopred za riešenie problému.

22. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
30. október 2017

Jozef

presne tento istý a ešte horší stav je na ulici Bottova od svetelnej križovatky smerom ku školám, hluk, rýchla jazda , predbiehanie a to všetko na ulici kde sú samé školy a veľa detí.
09. január 2018

Maria

No ta tridsiatka by bola na mieste, lebo v blizkej dobe sa ma v areali byvaleho Milexu stavat dalsi Kaufland, takze premavka cez Moyzesovu(aj Bottovu a Vansovej) bude este vacsia.
14. marec 2018

Maria

Dobry den, chcela by som sa spytat ako to zatial vyzera s riesenim tohto podnetu.Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania