Autobusové spojenie Modranka s PSA

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ivan 25. októbra 2017

Z Modranky sa do PSA a späť nedá dostať inak ako autom. Navrhujem preskúmať možnosť zavedenia linky MHD, ktorá by spojila Modranku a závod PSA + priľahlý priemyselný park. K prímestkým autobusom, ktoré spájajú PSA so žel stanicou, nemá Modranka vhodné spoje MHD. Ako to býva v Trnave zvykom, na Modranku sa nemyslí. Nová linka MHD by mohla začínať na už na Linčianskej a cez Modranku ísť do PSA a späť. Premávala by 3x za deň pred prácou a po práci.

26. október 2017

Peto

PSA je v katastrálnom území obce Zavar a teda MHD nemôže obsluhovať túto oblasť. Aspoň takáto bola odpoveď pár rokov dozadu. Nič na tomto ale nemení fakt, že autobus tam je treba - prímestský.
26. október 2017

Ivan

Polovica PSA je v katastri Trnavy a polovica v Zavare. Pracujú aj Trnavčania, nie len ludia zo Zavaru. Do priemyselnej zóny na Linčianskej premávajú linky z celej Trnavy.

Je mi jedno či to bude prímestký, alebo MHD autobus, ale ja sa tam z Modranky nemám ako dostat, len autom. V prímestkom autobuse by bolo lacnejšie cestovné :)
26. október 2017

Gaul Vercingetorix

MHD č.13
Biely Kostol je katastrálnom území obce Trnava?
26. október 2017

Dušan Kováč

Myslím si, že Biely Kostol si na MHD prispieva, lebo vozí jeho obyvateľov. Zavar to pre obyvateľov mesta (Modranky) robiť nebude.
26. október 2017

Ivan

1.Takže keď polovica závodu je v Trnave a polovica v Zavare (treba si pozret mapu katastrálneho uzemia) takže majú dať od toho ruky preč obaja. Však ľudia nech chodia do práce ako chcú nie?
2. Podľa firmy DIC, ktorá robila optimalizáciu MHD, linka MHD čo premávala do PSA zarábala najviac v TT. Napriek tomu zrušená.
3. Na príchode investície PSA na Slovensko sa podieľalo mesto TRNAVA a primátor Bošnák. Lokalitu na výstavbu závodu ponúklo Francúzom mesto Trnava.
4. PSA má adresu, Automobilová ulica 1, Trnava, 91701 (nie ZAVAR)
5. Ulica Automobilová je v zozname ulíc mesta Trnava (nie ZAVAR)
6. PSA je jedným z najväčších zamestnavatelov obyvateľov mesta Trnava.

Dopravu ľudí z TT (čo je aj Modranka) by malo riešiť mesto, a nie Zavar.
28. október 2017

Peter

5tulo, to je hlupost. Ako by inak mohla bratislavska MHD obsluhovat az Ciernu vodu ?
03. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet, ktorý je už pridelený na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a spoločnosti Arriva Trnava, s. r. o. O jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať. Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania