Prednosť na križovatke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 29. októbra 2017

Dobry den, rad by som sa spytal odboru dorpavy, alebo kludne diskutujucich, kto ma prednost na novej krizovatke. Ma prednost zeleny, lebo sa ocitne na hlavnej ceste, resp. berie sa to ako dve krizovatky? Alebo ma prednost cerveny, lebo mu krizujem drahu cesty a cele to je jedna krizovatka? Vopred dakujem.

29. október 2017

Peto

dobrý chyták. obaja idú z vedľajšej, z toho hľadiska ma prednosť červený. ale ak bude zelený šikovnejší a bude už na hlavnej, tak ma samozrejme prednost. Ale tiež som zvedavý na vyjadrenie, či sa jedná o jednu križovatku, alebo dve.
29. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
31. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa dopravného značenia má prednosť "zelený".

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. október 2017

Miro

No moment...znacenie od Jana Hlubika je len daj prednost v jazde. Takze cervenemu krizujem cestu, mal by som mu dat prednost. Ak by mal prednost zeleny tak mozeme toto iste aplikovat aj na krizovatku pri stanici kde auta od A.Hlinku odbacajuce dolava na kollarovu by mali prednost pred autami od stanicneho parkoviska. Poprosim o podrobne vysvetlenie situacie od niekoho z odboru dopravy. Dakujem
31. október 2017

Filip

Inak, podla mna by auta od stanice mali davat prednost nakolko je to vyjazd z parkoviska. To iste plati ked ide jedno auto od kalokagatie a druhe od kina hviezda. Od kina ma prednost, pretoze od kalokagatie vychadza z parkoviska. Tak mi to vysvetloval v autoskole, ale mizno sa zmenila vyhlaska.
31. október 2017

Tomas

 K stanici:
Vyhlaska sa v tomto nezmenila. Nie je to znackou oznacene ako parkovisko ale ako krizovatka. Doplnkovou znackou su jasne vyznacene cesty spadajuce do krizovatky. Ak sa ide od stanice doprava,  mate predost pred tymi co idu od A. Hlinku.

K Hlubikovi:
Prednost ma cerveny.
Nerozumiem tomu odbornemu vykladu odboru dopravy.
Ak by na svetelnej krizovatke na Studentskej bolo svetelne dopravne znacenie mimo prevadzky,  asi by nikoho nenapadlo ak pojde od Bernolakovej brany davat prednost tomu kto pojde zo Studenskej ku Bernolakovej brane.
Toto je tiez ten priapad.
01. november 2017

Filip

Tak som zvedav ci sa v pripade nehody mozem odvolat na Odbor dopravy a komunalnych sluzieb :)
08. november 2017

Roman Krajčovič

A na späť do autoškoly z odboru dopravy :D a takyto ludia nám riadia mesto odpadavam :D sú to dve protiĺahle vedlajšie cesty a tam plati pravidlo pravej ruky ak to nie dopravnou značkou uvedene inak.
08. november 2017

Citizen

Samosprava a urcite ma zeleny prednost? Pretoze pokial viem tak su to dve vedlajsie cesty krizujuce hlavnu t.j. Ustiansku a Slnecnu ..A aj zeleny ak cerveny maju na tejto krizovatke znacku daj prednost v jazde ..plati teda pravidlo dania prednosti pri odbocovani vlavo. Neviem kto pracuje na odbore dopravy ale toto bola velmi nestastna odpoved

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania