Orezanie stromov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Roland 29. októbra 2017

Stromy na ul. Rovnej 2 zasahuju do elektrickeho vedenia. Niekolko rokov neboli osetrovane a taktiez tienia prirodzenemu svetlu do bytom. Je mozne o preriedenie a vyrub starych stromov?

29. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
31. október 2017

matus

Aktuálne to nie je az take dramaticke kedze je opadané listie ale treba osetrit kedze je jesen obdobie na orez ..a dane stromy nakolko zasahuju do drotov, pri silnom vetre sa ohybaju a možu sposobiť poškodenie majetku alebo zdravia , niekolko rokov neboli osetrovane
24. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rez konárov od elektrického vedenia zabezpečí odborná záhradnícka firma.
Starostlivosť o dreviny je v rámci mesta Trnava zabezpečená. V starostlivosti o dreviny nie je potrebné vykonávať neustále rezy, zasahovanie do koruny alebo tvarovanie koruny. Rez konárov vykonávame len pri zlomených a suchých konároch alebo pre zvýšenie podchodnej výšky dreviny. Dreviny majú svoj prirodzený tvar a hustotu koruny, preto rezom nezasahujeme do koruny a nezabezpečujeme preriedenie koruny (pri takýchto rezoch sa koruna zahustí ešte viac).
Ak požadujete výrub dreviny, je potrebné podať si žiadosť na výrub drevín, ktoré nájdete na stránke www.trnava.sk dole v sekcii Tlačivá a formuláre.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
01. august 2018

julka

Do dnešného dna sa orez nevykonal

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania