Padajúca omietka na divadle

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michaela Rakúsová 02. novembra 2017

Na Divadelnej uličke včera 1.11.2017 spadla omietka. Je tam síce napísané "Pozor padá omietka" ale niektoré deti nevedia čítať. A včera padla omietka asi pol metra od kočíka. Je len otázkou času kedy sa tam stane nejaké nešťastie vzhľadom na počasie. Pekný deň.

02. november 2017

mario

To že je tam upozornenie, že padá omietka podľa zákona nezbavuje vlastníka budovy zodpovednosti. Takže za prípadné poškodenie na zdraví, alebo škody na majetku plne zodpovedá vlastník budovy, v tomto prípade TTSK.
03. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet, ktorý je už pridelený na vybavenie Odboru stavebnému a životného prostredia a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať. Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
06. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Divadlo Jána Palárika v Trnave ako stavba súp. č. 139, Trojičné námestie 2, Trnava, parc. č: 760 kat. územie Trnava, patrí vlastníkovi, ktorým je Trnavský samosprávny kraj, Starohájska ulica 10, Trnava, ktorý má v súčasnosti v pláne vykonať aj komplexnú rekonštrukciu stavby, preto podnet postupujeme vlastníkovi stavby.

Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania