Prevoz vianočného stromčeka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter 09. novembra 2017

Uz x rokov pre vianocny stromcek uzatvarate cez den ulice a dopravu v meste. Preco nie je mozne, preco neuvazujete vobec o tom ze svojou cinnostou obmedzujete zivot v meste. Takze, preco sa neda pravazat stromcek v case medzi 22 hodinou nocnou a 4 hodinou rannou? Preco je potrebne neustale obtazovat obcanou?

09. november 2017

Matúš G

Peter pre vás je to možno obťažovanie pre niekoho (deti) je to radosť vidieť ako prevážajú a osádzajú stromček na námestí.
http://www.trnava.sk/sk/aktualita/v-pondelok-13-novembra-pride-do-trnavy-vianocny-strom-stefanikova-ulica-bude-docasne-uzavreta
09. november 2017

Peter

Ake obťažovanie občanov?? aké obmedzenia života? To že tam nebudú autá neznamená že tam nesmú ísť ľudia. osobne si myslím že tento podnet bol len pokus o vtip.
09. november 2017

Viktor

Možno by ku spokojnosti všetkých stačilo, keby sa prevážal cez víkend a nie počas pracovného dňa. Dôsledky obmedzenia dopravy by tak boli menšie a aj deti by sa na to mohli prísť pozrieť.
10. november 2017

Peto

v noci je nočný kľud. to by sme tu potom mali podnet presne opačný
10. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vianočný stromček ma jedinečné kúzlo už niekoľko storočí nielen v našich domácnostiach, ale aj na námestiach. Zorganizovanie umiestnenia stromčeka na verejnom priestranstve nie je však zďaleka také jednoduché ako doma. Vyžaduje dôkladnú logistiku, pri ktorej sa v čo najväčšej možnej miere prihliada na obyvateľov mesta.
Prvým krokom je jeho výrub v záhrade občana, ktorý stromček Mestu Trnava poskytne. Následne sa zvažujú rôzne trasy jeho prevozu do mesta podľa aktuálnej vyťaženosti ciest, s ohľadom na ďalšie prebiehajúce podujatia a v neposlednom rade aj na pracovný čas zamestnancov všetkých firiem, ktoré sú do akcie prevezenia a umiestnenia zapojené.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania