Aktualizovať podnet
Čistota okolo polopodzemných kontajnerov

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Čistota okolo polopodzemných kontajnerov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Aladin 12. novembra 2017

Dobrý deň,
Na Vajanského ul.máme nové polopodzemné kontajnery. Niektorí jedinci nepochopili, že istý druh odpadu patrí do týchto kontajnerov a iný druh odpadu zas do zberných dvorov. A tak sa stáva, že nezodpovední jedinci pravideľne odpad, čo patrí do zberných dvorov, ukladajú ku kontajnerom. Poprosím zodpovedných o pravideľné monitorovanie a odstraňovanie týchto skládoch. Aby sa nemuselo stále, každých 10 dní, vypisovať...že "zas je tu nejaký odpad, patriaci do zberného dvoru". Ďakujem.

12. november 2017

Roman Krajčovič

A prečo ste nenafotil dotyčnu osobu ktora tam dala ten odpad???
13. november 2017

TOP

Myslim ze raz mesacne FCC posiela nakladne auto ktore naklada tento odpad
13. november 2017

Peto

Roman, ty si na okne stale a sledujes kontajnery? :D nafotit konkretneho jedinca nemusi byt lahka. Ja z pocutia viem, ze kontajnerovi vyhtaovaci maju novu zbran - dlha palica s klincom a vytahuju takto smeti na Tehelnej. Zatial som toho jedinca tiez nevidel, ale docela tomu verim, kedze ani kontajner na handry a elektroodpoad ludi nezastavil.
13. november 2017

Matúš G

Aladin na Linčianskej to isté ale v horšom:
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/39050/nabytok-pri-polopodzemnych-kontajneroch
Aj teraz sú tam nejaké škatule a čečina zo stromov. Už ma to nebaví stále aktualizovať. Keď sú ľudia blbý a stále to tam dávajú. Aj ja viem, že chodí s FCC nákladné auto a zberá tento bordel ale či raz mesačne to neviem.
13. november 2017

Aladin

Roman: skúste sa zamyslieť akú "hovadinu" ste napísali. :)

Pomocný bod: bolo to v hlbokej noci ale nik nevie v ktorej...

Top: myslíte zle, to auto tu nebolo od apríla kedy tu bol väčší bordel. Preto som napísal hore, to čo som napísal...
13. november 2017

TOP

Na druzbe ich vidim kazdy mesiac. Takze od aprila tam neboli a doteraz to tam je?
13. november 2017

Roman Krajčovič

Hovadinu? :D Ono ide o to čím viac bordelu odvezu tým viac ho tam bude slovenská mentalita bohužial keď to beru dám tam ešte viac...Prečo mesto nepokutuje celý bytový objekt????Nech si hľadajú zodpovedného človeka ľudia čo bývajú na danom mieste aspoň tak by som to riešil ja ak by som bol primator :) Mesto nemá zaujem toto riešiť,ale hádazať vinu na na daku firmu je pritiahnute za vlasy :D
13. november 2017

Aladin

ROMAN: Súhlasím, ale tú hovadinu :) som myslel to fotenie čo ste napísali v prvom príspevku...to by som tam v noci musel byť schovaný počas niekoľko nocí a striehnuť, či náhodou tam niekto niečo neodloží.
13. november 2017

Aladin

...čiže hladať zodpovedného človeka od ľudí ,čo bývajú na danom mieste je nezmysel a neuskutočniteľné... ako? podľa odloženého bordelu? Podľa smradu? :)
13. november 2017

jani

Tu išlo Aladinovi o to, aby sa nemuselo stále vypisovať, aby FCC pravideľne monitorovalo kontajnerové stojiská -ich okolitú čistotu. Platíme si za to? Platíme. A tiež si neviem predstaviť, ako by sa hľadal človek, ktorý tam ten odpad priniesol. Jedine, že by tam nechal svoju vizitku.
13. november 2017

Roman Krajčovič

Fotobunka? :)
13. november 2017

TOP

No podla mna je lacnejsie ked sem da niekto odkaz ze je tam bordel, jak keby mal niekto denodenne kontrolovat vsetky stojiska v TT ci tam nejaky bl.. zas nieco nedal.
14. november 2017

Aladin

Dnes vyčistené.
15. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dodávateľská firma včera túto lokalitu vyčistila.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. január 2018

jani

Opäť zberný dvor na Vajanskeho ul.

Dobrý deň. Zas ten istý problém. Človek si myslel ,že osadením polopodzemných kontajnerov sa zlepší situacia na Vajanskeho pri potravinách, ale opak je pravdou. Zas plné kontajnery. Kapacitne, hlavne na papier , nepostačujú. Hlavne ked odpad sem nosia ludia z okolia Vajanskeho 8,9,10,11 a 12 a okolité prevádzky. Prosím o nápravu a častejšie monitorovanie plnosti kontajnerov. Ďakujem
13. január 2018

Roman

Dobrý deň,

opätovne vyčistené.

Ďakujem

Roman

PS: Súhlasím s nasadzovaním fotopascí a kamier ku novým polozapusteným stojiskám.Nakoľko sa jedná o veľkú investíciu tak by malo byť aj cieľom Mesta ich ochrana a monitorovanie z viacerých dôvodov:
1. odhaliť vandalizmus(vieme koľko klasických kontajnerov bolo vypaľovaných)
2. kontrolovať periodicitu a kvalitu vyvážania smetí(mesto a jeho občania predsa za tieto služby platia FCC vysoké poplatky)
3.odhalenie a pokutovanie nezákonného ukladania odpadov(veľa jedincov a hlavne reštauračných prevádzok pri kontajneroch odkladá to čo nemá byť alebo začo treba platiť navyše)
07. marec 2018

Aladin

Neporiadok okolo kontajnerov

Dobrý deň,
keď boli na Vajanského ul. pri "Potravinách" staré kontajnery na odpad, prišlo smetiarske auto, odpad vysypalo a pracovníci FCC Trnava poctivo okolo kontajnerov zvyšný odpad vyčistili. Dnes sú na Vajanského ul pri "Potravinách" osadené polopodzemné kontajnery, príde auto odpad vysype ,ale to je všetko. Nik už ručne okolo kontajnerov poriadok nerobí. Chcem sa spýtať, či je to už pravidlo a niet ľudí na čistenie neporiadku , alebo je v tom niečo ině ? Za odvoz a čistotu si snáď poctivo platíme. Ďalej za kontajnermi sa pravideĺne nachádza ( na foto to nie je vidieť ) rôzny odpad ,ako krabice,kartóny a pod. ktorý je treba tiež pravideľne odviesť, lebo je to liaheň pre bezdomovcov. Poprosím kompetentných pracovníkov o nápravu s oznamom kde patrí nadrozmerný odpad. Ďakujem.
27. november 2018

jani

Neporiadok okolo polopodzemných kontajnerov

Dobrý deň,
Na Vajanského ul. ,stredné polopodzemné kontajnery pri Potravinách, je odpad dvere,nábytok a pod. Foto, prepáčte, je ilustračné ale toto písmo je autentické.Poprosím o odstránenie odpadu aj s nejakým oznamom, že tento druh odpadu patrí do zberného dvoru.Ďakujem.
28. november 2018

jani

Aktualne foto...
28. november 2018

Juraj

S prepacenim, ale ludia co vyhadzuju bordel k smetiakom co ocividne patri do zberneho dvora... maju asi problem s IQ, konkretne jeho silnym nedostatkom.
05. marec 2019

Aladin

Ulica Vajanského-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Poprosím o vyčistenie opakovane znečisteného priestranstva okolo polopodzemných kontajnerov na Vajanského ulici pri potravinách.
18. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol vyriešený, ďakujeme za upozornenie.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania