Parkovanie pred domom

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Peter Drahoš 26. novembra 2017

Rád by som sa spýtal na žltú čiaru pri dome č. 2 na Sibírskej ulici. Zaujímalo by ma či toto dopravné značenie je odsúhlasené mestom a DI. Ak nie, žiadam jeho odstránenie.
Ďalej by som rád poukázal na prekážku na chodníku pri dome č.3 s označením, že sa jedná o súkromný pozemok. Pozeral som kataster a mal by to byť pozemok mesta. Prosím o vyriešenie situácie.

27. november 2017

Peter

Na tej ulici by si aj tak podla spravnosti nemal stat ,ci tam uz zlta je alebo nie, pri parkovani nezostane 3 metre pre kazdy pruh, na chodniku zase nezostane miesto pre kocik, nie to este 1,5 m. Mesto resp. MsP to trochu toleruju, kedze vsedci vieme, ako sa da v TT zaparkovat. To by museli pokutovat celu Kopanku, Tulipan, Spiglsal... Tym nehovorim, ze tie betonove opachy a svojvolne ciary su OK ale zas chapem aj ludi, co tam ziju. Osobne by som tam nechcel byvat, kto tadial isiel cez pracovny den, ked pridu ludia do budovy energetickeho vie o com hovorim.
29. november 2017

Michal Unger

Pekny den,
uz sme si vsetci zrejme zvykli, ze demokracia je pekna vec ale nezabezpecuje ludom aby bestrestne klamali. Dany prispevatel skratka klame a navyse nevie hladat ani v katastrálnych mapach. Petoze ma verejne napadol samozrejme sa ja ako majitel ozvem pretoze ohladom jeho nekompetentnosti viem na 100% preukazat , ze ide o sukromny pozemok. Zasahujuje nielen chodnik ale aj cestu. Pan Drahos prosim neklamte verejnost pretoze su tu aj ludia ktory co robia a napisu je aj pravda na rozdiel od Vas.
29. november 2017

Michal Unger

Dodatok co treba riesit.
Vazena verejnost a susedia na Sibírskej, Postovej, Leteckej a ... vsetkym Nam co prevadzkovatelia komplexu Sibirska c.1 SOUE (TTSK) a VUJE uz niekolko desatroci strpcuje zivot parkovanim svojich zamestnancov, studentov a skoliacich sa pracoviskách VUJE. Osobne som niekolkokrat pisal aby na ucilisti otvorili-zriadili nove parkovacie priestory za internatom kde plocha nie je vyuzita. Maju nas viete kde .... . Stav je nerieseny uz desatrocia. Ludia tu neparkuju skratka rozhadzuju auta vo vjazdoch a na chodníkoch, trávnatých plochach. Predstavte si trivialnu vec: chcete is nekam autom a trebar ste objednany ani z 4 hodiny mest.policajti nenajdu toho dotycneho. Ked to nakoniec aj policati vzdaju lebo neriesia len jedno a vy toho dotycneho si idete vo finále pozriet neverite kolko d.e.b.i.l.i.ty vyleze z takého podla papierov inteligentného cloveka. Samozrejme pri parkovani nik nedorzi stanovenu vzdialenost na prechod chodcom pretoze uz sirka chodnika je limit. v okolitych uliciach mame niekoko imobilných ludi na voziku . Tu by policajti kazdy den minuli vsetky papuce co maju a ani tie im nebudu stacit tak na 25%. Vtedy pan Drahos pridite s fotoaparátom ako velky hrdina a budeme fotit tu ludsku hlupost aj s SPZ a padat do kolien, ako to len takto mohol.
29. november 2017

Michal Unger

Este dodatok,
od marca tohoto roku mam podane o zriadenie oznaceneho súkromného parkovacieho miesta( tzn. so vsetkou paradou ako znacky a podobne ) na meste so vsetkou nalezitostou geometrak a podobne. Doteraz som nedostal ziadnu odpoved. Asi maju vela roboty :-) .Ako mi mesky policaj s úsmevom na tvari nedavno povedal pre jednom incidente "Nasa posobnost sa nevztahuje na sukromne pozemky". Ked to pan Drahos doriesim aj k Vasej spokojnosti. Potom budu na takomto mieste mat aj povinnost to riesit. S urychlenim tejto ziadosti mi pan Drahos neviete pomoct?
29. november 2017

Michal Unger

Este jeden poznatok ale to je aktualne a neviem preco sa neriesi. Vznika tam mnoho kolizii . Umiestnenie znacky za plotom aj s dodatkovou tabulou. Pri prejazde z Postovej do krizovatky so Sibirskou. Ludia co to ani nevedia kde vlastne je ta hlavna pretoze na znacku nie je dostatocny vyhlad skrz plot zo vzdialenosti 30-20. Momentalne je uz o 16.00 sero a tma. Niektory ani netusia ze je znacka za plotom.
Neda mi pan Drahos :-). Poprosim Vas. Skuste to odfotit ako ja zo vzdialenosti 30 a 20 m z pozicie sofera osobného auta a poslat na DI alebo mesto odbor dopravy. Mozno Vam uveria.
29. november 2017

Michal Unger

Osobne som riesil aj odnet neprimeraného osvietenia vodicov reflektormi od cviciska psov. Nechapem ich potrebu osvetlovat vseobecne okolie. Bolo by dobre keby osvetlovali cvicisko. Ako v definicii "obcan za dverami" zase som nic nevybavil. Mozno pan Drahos vo Vasom podani to pojde. Problem je ze vodic je pri vjazde do krizovatky osvetleny reflektorom z cviciska. Intenzita je taka silna, ze pocas ich svietenia nemusime v byte svietit :-). V pripade vodica je to ale absolutne nevyhovujuce.
29. november 2017

Michal Unger

Mam pre pana Drahosa inspiraciu na problem. Mate tu Kopanku asi trocha prechodenu. No. Na Ludovej ulici pri materskej skolke na rohu pri rodinnom dome pri prejazde k ulicke smer Ludova - byvala pekaren Jednota trci uz niekolko desatroci taka 1,3 m kolajnica ci ucko. Uz je c.h.u.dera dost ouhuta co ju zrejme autom niekto "skusal" . Poprosim tiez fotku s podnetom. Aspon keby ju natreli a moja volba je oranzova, ruzovu nie prosim.
Dakujem.
29. november 2017

Michal Unger

Na druhej strane som rad ze nejaky ako pan Drahos existuju. Prajem vela úspechov vo Vasej nezištnej "kolaboracnej" prace.
29. november 2017

Peter Drahoš

Riešte si sám tieto ostatné problémy. Ja chápem Vaše potreby i Váš pohľad na vec.. ale stále som tu v komentároch nečítal, že by niekoho hnevalo porušenie zákona. Nik si svojvoľne nemôže nič robiť a zákon je raz daný. Viac ma nezaujíma.
29. november 2017

Michal Unger

Vazeny, neynalost zakona Vas neopravnuje porusili ste niekolko zakonov zverejnujete nepravdive informacie ak sa za ne neospravedlníte dam podnet podla v zmysle ustanovení § 11 až 16 Občianskeho zákonníka
29. november 2017

Michal Unger

Bud to tu spravite ale trestne oznamenie
29. november 2017

Michal Unger

Pisete a verejne ste uviedli nepravdive informacie ktore su aj osobnej povahy.
Preto Vas vyzivam :
- bud sa mi okamzite na tomto mieste patricne ospravedlníte ze ste uviedli nepravdive informacie ohladom vlastnictva pozemku cim svojim konamin poskodzujete inu osobu a to verejne
- date patricne administrátorom odratanit tento podnet
a to mzslim smrtelne vayne pan Drahos
29. november 2017

Michal Unger

Toto je Vasa posledna sanca
Uvedomte si to.
29. november 2017

Michal Unger

Presne, zakony platia na kazdeho aj na Vas v pridade klamneho podavania a informovania na verejnosti co je tento podnet. Davam Vam lehotu do zajta na odstranenie klamlivých a osobnych informacii z podnetu. V tomto pripade, aby ste si to zapametali budem ziadat za moralnu ujmu aj financne odskodnenie. Lehota to jest do zajtra neuskutocnite-odstranenie cely obsah chatu podnetu dam do trestného oznamena. Toto je moje posledne co odo mna budete mat ostatne vysvetlujte na policii a svojmu pravnikovi. S pozdravom.
29. november 2017

kolombo

Pán Unger,nemyslíte,že trochu to preháňate?Pán Drahoš Vás nijako neohováral.Len napísal,že pozemok je mestský.To že sa pravdepodobne mýlil,nie je ohováranie.Nejako Vás to ranilo,pritom ste napísali informácie,ktoré dávajú zmysel.
Netreba zabúdať,že ani na vlastnom pozemku,ktorý je verejne prístupný si nemôže človek robiť čo chce,napr.nakresliť žltú čiaru,ktorú musí povoliť ODI.Ale nechápem,keď vám niekto zablokuje vašu garáž,kde vy potom nemôžte vyjsť von s vašim autom,tak mestská polícia nenariadi odťah.Podľa mňa je povinná odtiahnuť auto,ktoré blokuje vjazd do brány!
Inak keby schválila polícia či mesto na ulici zákaz zastavenia-žltú čiaru,tak platí pre všetkých,aj domácich.A domáci na Sibírskej tam veselo parkujú na tráve,pri parovode...
29. november 2017

Michal Unger

Kolumbo prosim vy viete asi len pisat a nie citat, ze. Este raz pre Vas specialne >>> Na sukromnom pozemku Vam mestsky policajt povie ze jeho pravomoci padaju a za druhe ked ste niekde objednany na cas pridete tam po 4 hodinach o 17:00 ked ste sa mali dostavit o 13:00 co Vam pomoze vazne len ta papuca? Cakate na spec.vysetrenie svojej matky mozno 5mesiacov.Dalsie vysetrenie je o 2 mesiace. Vy asi nechodite k lekarovi ze.
Ako pan Drahos povedal ideme podla zakona . Pisat klamstva na verejnosti je trestne o hocicom KOlumbo ze. Ste slaby advokat pre pana Drahosa. Napiste jemu preco prekracuje hranice zakona to co napisal a ako a kde je trestne. Dal som mu cas on je na tahu. Vase zlte ciary a stanie travniku si rieste Vy Kolombo.
29. november 2017

Michal Unger

KOlumbo ak mozes, ako som pisal dost ostro "Prepac". Vies pisem trestne oznamenie :-).
29. november 2017

kolombo

Ja viem dobre čítať a možno vy neviete pochopiť čo som Vám napísal.Nepoznám presne situáciu akú ste mali z MP,ale to že Vám povedali,že ich právomoci padajú na súkromnom pozemku je totálna blbosť.Hlavne zlyhanie z ich strany,keď Vám odmietli odtiahnuť auto,čo Vám stálo pred bránou.Je veľká chyba,že ste sa nesťažovali náčelníkovi.
Ja nie som advokát pána Drahoša,ale na trestné oznámenie to určite nie je.
29. november 2017

Michal Unger

ste mimo vy kolumbo v cechach jeden verejne pise ze terajsi prezident a ich buduci kandidat je chory a ma metastazy co je nepravda ? dany clovek sa bude zodpovedat . Ano kolumbo uz tito prislo bingo rovnica verejne miesto + nepravda = trest. Ja viem teba zaujimaju len elementarne problemy zlte ciary, stanie pred branou a podobne.
29. november 2017

kolombo

Zbytočne sa tlakuješ.Tu sú dve rozdielne veci,ale škoda rečí...ok,daj potom vedieť ako si dopadol v tvojom slávnom trestnom oznámení...Konec.
29. november 2017

Michal Unger

presne tak kolumbo moje obcianske pravo je ak mam podozrenie alebo vedomosti z trestneho cinu oznamujem a v tomto pripade ked viem aka je podstata tohoto klamstva to aj urobim pokial sa dany pan na tomto mieste neospravedlni. Dakujem za podporu :-)
30. november 2017

Filip

Pan Unger, skor si myslim, ze by to v prvom rade chcelo stamprlik na ukludnenie. A hlavne klud.
30. november 2017

Michal Unger

Filip dajte si aj za mna, aj cely liter . To su Vase riesenia ale nie k danej teme lutujem.
01. december 2017

Michal Unger

Bingooo :-) s dodatkom, chodnik a cesta NEBOLA zrealizovana v sulade so stavebnym zakonom a potrebnym povolenim. Mam pre niekoho vecnu cenu a ten "stamperlik hore" ked mi niekto zisti kolaudacne rozhodnutie KEDY? o pouzivani chodnika a cesty. Patral som a odpoved je NEEXISTUJE.

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.