Nočný kľud

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Daniela 24. júna 2013

Je 23:36 v noci, rád by som sa dozvedel, ako je možné, že ani zabednenom byte nie sme schopní s manželkou zaspať kvoli udájnej kultúre šíriacej sa tento víkend z ekofestu z amfiteátru? Nedávno to bol "kresťanský" festival Lumen! Dnes toto, Vysvetlíte mi zo prosím? Čo nočný kľud? Trošku tolerancie? Alebo spiace deti? Sme mladí ľudia, ale toto sa mi zdá už moc, aby sa podobné veci diali v centre a v tomto čase! Sme zamestnaní a platíme dane! Ďakujem za odpoveď!

26. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová, ÚKaM
03. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam stanovisko odboru vzdelávania, športu a kultúry:
Organizátorom Ekofestu nebolo mesto Trnava, ale organizácia Mgr. Matej Lančarič - EKOLAND. Mesto Trnava zo zákona berie na vedomie oznámenie o usporiadaní kultúrneho podujatia. Dĺžka trvania predmetného podujatia bola v súlade s platným všeobecno záväzným nariadením na základe ktorého môže mesto Trnava podľa rozhodnutia mestského zastupiteľstva udeľovať v čase festivalov, ktoré prebiehajú v dňoch pracovného pokoja výnimku na predĺženie doby trvania predmetného podujatia. V prípade, že v rámci nejakej akcie prichádza k porušovaniu základných ľudských práv a slobôd, resp. k porušeniu zákonných noriem, vstupujú do konania orgány Policajného zboru SR, resp. mestskej polície.

Gmitterová, ÚKaM
25. júl 2013

Ivana

tak to je asi vyriesene, ci?
03. november 2013

danica

Ked si prečítam slovné spojenie "platím si dane" - otvára sa mi nožík vo vačku. A čo, že si platíš dane a čo ako??? platíme ich všetci no a čo. A ludia ktorí ich neplatia, napr.deti a pod. čo oni nemajú práva ??? prosím ak máte problemi napíšte ich sem, ale odpustite si to platenie daní.
21. apríl 2014

Miso

Mam otazku. Ako casto byva takyto hluk? Lebo ak to je 10 dni z 365 v roku tak neviem kto je netolerantny. Ja mam na to opacny nazor. Mesto je mrtve nic sa tu nedeje okrem nedelnej ludovky v parku a potom sa tu objavi pokus o zmenu a ten je v zarodku potlaceny. Na tom koncerte som bol a kapela zahrala 3 skladby a vypli ich lebo nocny klud! Hlavne ze ked je Lumen tak to je do 3-4 rana pocut az na "prengo". zamyslite sa nad tym.
20. jún 2015

Martina

Dobry den ..chcem sa spytat...ak teda ma mesto trnava v case festivalov povolene predlzenie nocneho kludu..chcem prosim vas vediet cas skoncenia...dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania