Odpadkové koše na vianočných trhoch

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Dušan Kováč 02. decembra 2017

Vianočné trhy sú fajn, mám ich rád, ale všimol som si nedostatok vkusných drobných odpadkových košov. Kde tu nejaké vrece. Takáto drobnosť kazí dobrý pocit. Ako pikošku pripájam fotku zo včera 1.12.2017. Dúfam, že nám v lete bude voda chutiť pri spomienke.

02. december 2017

Juraj Fuzák

Priznam sa ze neviem odhadnut kolko je “dost” kosov na akciu tohto rozmeru, ale pchat odpad do fontany je aj pri “nedostatku” kosov len o mentalnej vybave jednotlivca.
02. december 2017

Matúš G

Koše očividne "nestíhajú".
02. december 2017

Dušan Kováč

Navrhujem fontánku vyčistiť a zakryť nejakým vrecom. Akonáhle jeden (mentálne skôr spomínaný) niekde odloží odpad, pchajú ho tam aj ďalší. Príkladom sú aj poškodené skrinky káblovky, poistné elektroskrine, betónové kvetináče vedľa chodníkov.
Veľmi často sa z nich stávajú odpadkové koše.
02. december 2017

Andrej

Podobné veci sa začali diať po prvej "zimnej kalamite", nádoby s posypovým materiálom sa velmi rýchlo zmenili na odpadkové koše...
03. december 2017

Matúš G

Fontánka už "dýcha".
Pribudli 240 l čierne koše - trošku kazia vzhľadom, a v košoch na pešej sú postrkané čečiny.
04. december 2017

Jozef Šúst

veru, kose zatial kazia inak vyborny dojem. riesenie: nonstop clovek co spratava veci kontroluje kose a zabezpeckuje vyprazdnenie. pri tych kvantach jedla a alkoholu co sa tam nakupi, sa musi taky clovek vediet zaplatit pocas celeho dna a celych trhov. Ak tam taky nahodou je, tak potom ho trosku pritlacit :)
04. december 2017

Peter

Je to to iste ako v restauracii, tiez sa to spratava zo stolov piebezne. To iste plati pre smeti na trhoch, organizator to musi bohuzial non-stop odpratavat, ci uz zo stolov alebo okolo smetiakov. Aj toto k tomu patri.
04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
časté preplnenie smetných košov na pešej zóne sme už urgovali u spolupracujúcej firmy. Samozrejme, každý prispejeme k čistote na vianočných trhoch, keď sami budeme hádzať smeti, kam patria, prípadne upozorníme aj ostatných, aby tak robili.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. december 2017

Poriadok Všade

UPOZORNIŤ?! V dnešnej dobe?! Si robíte srandu asi? Za takéto otvorenie úst, i napriek tomu, že má pravdu, si človek akurát tak koleduje poriadnu po papuli od nízkointeligentného jedinca, ktorý si svoju chybu neprizná ani keby tam stálo desať policajtov a bili ho obuškami po hlave, že ten odpad má vložiť do odpadkového koša. Aj keď je pravda na mojej strane, tak neriešim lebo hneď mi príde pozvánka na pohovor k policajtom lebo nejaký dement na mňa podal trestné oznámenie, že sa mu vyhrážam(vlastná skúsenosť)!
05. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe požiadavky od občanov sme od začiatku vianočných trhov zvýšili aj počet smetných košov o ďalších 10 nádob s objemom 240 litrov, hlavne okolo stravovacích stánkov. Posilnilo sa aj priebežné vysýpanie. Dôležité je, aby občania smetné koše aj využívali a odpad nepchali do mestského mobiliáru, ktorý nie je na smeti určený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
06. december 2017

Dominika

Spolupracujucu firmu? Nemalo si mesto poriadat trhy vo vlastnej rezii ? Aka firma?
06. december 2017

Juraj Fuzák

Organizovat vo vlastnej rezii znamena zabezpecovat po organizacnej stranke, urcovat cenu za prenajmy, poriadat kulturny program atd. Firma Steffe pokial viem zabezpecuje zber odpadu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania