Nevyužité parkovacie miesto

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
milan malý 03. decembra 2017

Pred vchodom č.18 na Jiráskovej ul. je vyhradené parkovacie miesto pre ZŤP (TT250DX), ktoré jeho majiteľ už pol roka nevyužíva. Jeho zrušeným, by po premaľovaní vznikli 2 parkovacie miesta ktoré sú na tejto ul. tak potrebné.

04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
užívateľke parkovacieho miesta, ktorej v auguste skončila platnosť povolenia, sme odoslali výzvu na jeho odstránenie alebo na požiadanie o predĺženie platnosti na jeho využívanie. O jej stanovisku a prípadnom uvoľnení parkovacieho miesta pre ostatné autá budeme informovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. december 2017

Adrián Mních

ďakujeme, každé parkovacie miesto dobré
17. január 2018

Matúš G

Značka odstránená. Premaľovaním by určite nevznikli 2 parkovacie miesta (šírka 2,5m), lebo toto miesto môže byť max. 3,5 m široké.
18. január 2018

milan malý

Ak si p. Matúš G. taký šikovný , múdry a rozhľadený treba sa pozrieť aj pred vchod 19 kde sú 2 miesta širšie ako norma , ktoré boli premaľované práve kvôli tomuto vyhradenému miestu.
Len si tak tipnem, že budeš jeden z privilegovaných?
18. január 2018

Matúš G

Pán Milan, vychádzal som z 2 vecí: 1. spočítal som autá a 2. porovnal som ich s mapou parkovacích miest. Sedelo mi to aj napriek tomu, že sneh zakrýval čiary. Takže, pochybujem, že tam premaľovaním vznikne ďalšie par. miesto. S tým pojmom privilegovaných ste mi vyčarili iba úsmev na tvári :-).
18. január 2018

milan malý

Možno len treba zobrať meter a ísť si to odmerať, pretože pred vyznačením tohto miesta museli ubrať z iných park. miest o čom pochybujem , alebo jedno zrušiť a 1/2 pridať tomuto pm a 2/2 nechali pred vchodom 19.
A som rád že máte úsmev na tvári , svet je hneď krajší.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania