Auto na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 06. decembra 2017

Toto auto si tu vytvorilo extra parkovacie miesto pred stanicou a využíva ho každý deň. Musí prejsť pár desiatok metrov po chodníku, aby sa tu dostalo. Premelie sa tu množstvo ľudí a jednoducho na chodníku naozaj zavadzia. Je absurdné, že sa chodci musia na chodníkoch vyhýbať zaparkovaným autám.

A prosím nehovorte mi, že mám volať MsP, auto tu stojí od pondelka do piatka, takže tam môžete prísť, kedy vám to vyhovuje a navyše chodíte na stanicu dávať pokuty pomaly každý deň, tak ho neprehliadajte a dajte jednu aj tomuto Chevroletu.

06. december 2017

TOP

Uz dostal papucku...
07. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu bola vec dňa 6. 12. 2017 preverená priamo na mieste, kde bolo zistené, že vozidlo stojí na mieste, kde je to zakázané, keďže sa nachádza v zóne s dopravným obmedzením spočívajúcim v zákaze státia mimo miest označených ako parkovisko. Hliadka mestskej polície na mieste realizovala úkony smerujúce k objasneniu priestupku a zisteniu jeho páchateľa.
Predmetné miesto budeme pri hliadkovej činnosti sledovať i naďalej.

Mestská polícia mesta Trnava
09. december 2017

Gaul Vercingetorix

Autá v Trnave stoja na chodníkoch (najmä tam kde je to značkou a zákonom zakázané) - zavadzajú kočíkom a chodcom - to je úplne bežná vec.

Ale som rád, že autorka podnetu bojuje a nevzdáva tento vopred prehratý boj. Budem jej držať palce.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania