Aktualizovať podnet
Zákaz fajčenia na zastávkach

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Zákaz fajčenia na zastávkach

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Kristína Jankovičová 07. decembra 2017

Traja chlapi na fotografii aj po upozorneni ze na zastavke je zakazane fajcit, pokracovali v tom dalej. Vyzadujem, aby boli zastvky kontrolovane mestskou policiou a ukladali pokuty.

08. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bude tlmočený hliadkam mestskej polície, ktoré sa v rámci hliadkovej činnosti vo zvýšenej miere sústredia pozornosť na fajčenie na zastávkach hromadnej dopravy, ktoré je zakázané. Hliadku môžete privolať aj prostredníctvom tel. čísla 159 v čase protiprávneho konania.


Mestská polícia mesta Trnava
12. december 2017

Miroslav Jakubík

Aj keď tam mestská polícia náhodou stihne prísť, nevyrieši sa nič. Na zastávkach sa fajčí tak či tak. Pokiaľ asi nebudú zastávky na kamerách a následne tí, čo tam fajčia nebudú neustále pokutovaní, nezmení sa vôbec nič. Ten zákaz fajčenia je akurát tak papierové NIČ.
12. december 2017

Kristína Jankovičová

Ako ja to nepochopim..nemozu sa postavit o 4metre dalej? Ked stali na zastavke a fajcili,upozornila som ich, ale pokracovali v tom dalej,dokinca sa posunuli blizsie ku mne a napriek si sadli este na zastavku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania