Zle organizované parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter vuje 11. decembra 2017

Parkovacie miesta na Okružnej ulici, pri nákupnom stredisku, sú zle organizované. V súčasnej dobe, kedy je každé parkovacie miesto v Trnave vzácne, je potrebné najmä na sídliskách ako sú Vodáreň a Hliny, lepšie organizovať parkovacie miesta. Často je parkovisko preplnené, autá stoja chaoticky uprostred, prekážajú v križovatke, je obtiažny výjazd z parkovacieho miesta kvôli prekážajúcim autám, často zastavujú na žltej čiare pri bankomate... Lepšou organizáciou (usporiadaním parkovacích čiar), s minimálnymi nákladmi, je možné situáciu zlepšiť.

14. december 2017

Adrián Mních

plne súhlasím , za minimálne náklady by sa to dalo vyriešiť, napr. jednosmerkou alebo prikázaným smerom a zvačšenie poštu parkovacích miest ako napr. tu na Slotu (odbrali jeden smer, vačšil sa počet parkovacích miest a dal sa zákaz vjazdu a prikázaný smer:

https://www.google.sk/maps/@48.378082,17.6021437,3a,71.9y,61.54h,91.26t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7XlPAaeopUEj1s_rzz3rWQ!2e0!7i13312!8i6656

ďakujem
27. december 2017

Fredy

Ak tam viete nakresliť väčší počet legálnych parkovacích miest spĺňajúcich príslušné normy (voči terajšiemu stavu), bez ďaľších výrazne vyšších nákladov, tak to spravte (dajte výkres sem a zašlite ho na mesto ) a všetci v okolí Vám budú vďační.
V opačnom prípade mi podnet pripomína prirovnanie „Hurvínek a válka“.
28. december 2017

Jozef

Ak toto má byť odpoveď člena mestského zastupiteľstva autorovi podnetu, tak som šokovaný a musím sa k tomu vyjadriť. S takýmto arogantným prístupom problémy s parkovaním v Trnave nevyriešime nikdy. Ani sa tam p. Fredy nebol ani pozrieť, alebo nemá záujem to riešiť. Ako sa parkujúci každé ráno pri odchode do práce trápia, aby vyšli bez problémov a bez poškodenia. Alebo sa tento problém odloží podobne ako dlhodobo neriešené zatopené chodníky vodou pri každom daždi okolo panelákov na Okružnej ulici ?
Vie o tom starosta?
30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovisku v tomto stavebnom rozsahu by navrhované zjednosmernenie neprinieslo navýšenie miest, plocha je využitá v súlade s platnou STN.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania