Zimná údržba na Linčianskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
B.G. 14. decembra 2017

na http://www.trnava.sk/sk/clanok/zimna-udrzba-komunikacii je zverejnená orientačná mapa chodníkov zimnej údržby na Linčianskej - rajón STEFE.
Vyznačil som územie, ktoré nebolo vyčistené pri prvom tohtoročnom snežení a znemožňovalo prístup z časti sídliska Nerudova-Golianova k nákupnému centru. Prosím aby to pri ďalšom snežení bolo čistené spolu s hlavnou trasou k nákupnému centru.
Zároveň chcem požiadať o doplnenie úseku, ktorý by bol čistený z dôvodu prepojenia aspoň jednej celkovo vyčistenej trasy, ktorá by umožňovala prístup od zastávky MHD (pred krčmou Bosorka) k nákupnému centru a v rámci ostatného vyčisteného územia chodníkov aj k Nerudovej-Golinovej (vnútroblok).

15. december 2017

Matúš G

Tiež som to riešil a môj návrh bol takýto obr.1. Pridanie zelených trás na odhŕňanie, modré samozrejme zostávajú. Na druhom obrázku je chodník v zelenom krúžku, ktorý nebol odhrnutý a na treťom v modrom krúžku.
09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavky na doplnenie chodníkov do zimnej údržby sme preverili s prihliadnutím na dopravnú situáciu v daných úsekoch, keďže prejazd vozidiel s radlicou komplikujú na vnútroblokových komunikáciách parkujúce vozidlá, a aktualizácia, resp. doplnenie niektorých koridorov do mapy bude doriešené v zmysle možností prejazdu vozidiel zimnej údržby.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania