Nový "zberný dvor"

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Luboš Novotný 18. decembra 2017

Pri nových veľkokapacitných nádobách na smeti by bolo vhodné umiestniť tabule s poučením : čo sa nevmestí do nádob, patrí do zberného dvora. Uvažovať o umiestnení kamier. Zaviesť sankcie.

18. december 2017

Lubor Bednár

.....veru tie kamery by sa zišli pri viacerých kontajnerov....
18. december 2017

Juraj Fuzák

To by museli byt kamery pri kazdom stojisku, tento problem tu bude dovtedy kym si to ti ludia neuvedomia vo svojich hlavach. Potom sa vsetci cuduju ze v Rakusku su tabule po slovensky o tom ze odpad nepatri do priekopy.
18. december 2017

erik

neni moznost umiestnit na nove stojiska kamery?, a upravit VZN ohladne vysky pokuty aby vynnik zaplatil aj cast kameroveho systemu? potom by si rozmysleli kam to vyhodia...
18. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odstránenie neporiadku sme už zadali spolupracujúcej firme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. december 2017

Luboš Novotný

Idioidných spoluobčanov alebo firmy (v okolí kontajnerov je ich 6) naučíte, len ak im siahnete na peňaženku, treba ich prichytiť, foťte, kamerujte.................
20. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestory okolo zapustených kontajnerov už boli vyčistené.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. december 2017

jani

Prečo to autíčko na zber takéhoto odpadu nechodí pravidelne robiť zber ? Zodpovedná firma deklaruje , že chodí raz týždenne ,ale to nie je vôbec pravda. Aspoň tu na Vajanského určite nie!!!
22. december 2017

erik

RE:jani kontajnery maju snimace ako su naplnene a podla toho sa aj vysypaju...
22. december 2017

TOP

Skor myslel to auto co odvaza odpad pri kontajneroch. Ale cim castejsie bude jazdit tim viac to tam ludia budu davat lebo budu zvyknuty sak to aj tak odvezu naco pojdem do zberneho nie?
22. december 2017

jani

erik -žiadne čidlá kontajnery nemajú, ešte len budu mať v mesiaci marec 2018. TOP- to autíčko si platíme, má chodit robit zber okolo kontajnerov raz do týždňa. Tak sa vyjadrili vo firme FCC. Ale zjavne tak nechodi.
22. december 2017

Aladin

TOP - asi tu nebývaš. Či to auto chodi často, či nie, zbierať okolo kontajnerov ,je to jedno. Bordel tu ludia dávaju okolo kontajnerov rovnako. Mám to odsledované :)
22. december 2017

erik

RE:jani podla odkazu pisu ze tam je cidlo dokonca niekde bolo aj foto jak to funguje inac by nevedeli kedy kose vysypat http://www.trnava.sk/sk/aktualita/budujeme-specialne-stojiska-s-polopodzemnymi-kontajnermi-na-odpad
22. december 2017

jani

Opakujem erik nie je tam nič bude v marci 2018. Ked nevieš ,tak nerieš. Odvoz resp. výsyp je zatial stanovený na pondelok a piatok pravidelne. Ked budu v marci čidlá, potom to bude podla čidieľ.
22. december 2017

jani

...A zabudol som dodať, dnes som bol aj na mieste polopodzemných kontajnerov na Vajanského ul. stred s konatelom spoločnosti FCC, ktorý potvrdil dodanie čidieľ v budúcom roku.Príprava je namontovaná na boku koša v úložisku ,ale bez čidieĺ.Podobne je tomu aj na tretom úložisku na rohu Vajanského.
22. december 2017

Aladin

Presne ako piše jani. Na strednom a rožnom úložisku polopodzemných kontajnerov ešte nie sú čidlá dodané. V iných častiach TT kde sú tieto kontajnery čidlá sú. Na Vajanského ul. funguje zatiaľ odvoz smetí pravidelne v pondelok a piatok ,podľa dohody s mestom.
22. december 2017

erik

RE: vsetci dik za info vychadzal som z oficialnej informacie kde je cidlo pisane, podla info teda niektore maju a niektore nie ,co je cudne a objednavka neni kompletna , ale to uz je v rukach kompetentnych na akych podmienkach dodania sa dohodli... :-)
22. december 2017

Aladin

Erik-ale ten odkaz čo si dal je rok starý a nie je tam este ani zmienka o Vajanského. Piše sa rok 2017 :) Toto je zas na Vajanského trošku iný vnútorný typ koša...čidlo malo byť namontované, to je jasné, ale dodanie mešká. To sa stáva, nič sa nedeje. Výsyp je zabezpečený v pondelok a piatok. Jeden kontajner na komunalny odpad ma 5000 l a druhý 3000 l.
22. december 2017

erik

RE:Aladin ano viem ,ze je rok stary a preto som ocakaval ,ze chyby budu napravene a k dalsim omeskaniam nepride... myslim ,ze pockame na vyjedrenie mesta a kompetentnych, tiez by ma zaujimalo , ci sa da niekde zistit kde vsade maju byt tieto stojiska umiestnene
23. december 2017

Matúš G

Treba si nainštalovať aplikáciu SENSONEO. https://goo.gl/WXu7wN

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania