Vyhradené parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
majco 21. decembra 2017

Dnes nám na Vajanského ulici pribudli dve značky a to pri už komplikovanej situácii s parkovaním. 6 miest vyhradených pre krajský súd.Takže večer a cez víkend budú miesta prázdne a my nebudeme mať kde parkovať.Poprosím o umiestnenie dodatkovej tabule voľné od 16:00 do 8:00 a cez víkend

21. december 2017

Adrián Mních

výborný nápad
04. január 2018

Juro Trokan

Ja poprosím tie značky odstrániť.
Po prvé, súd má zboku aj zozadu dvor, kde môžu parkovať. Po druhé, prečo nejakému súdu mesto (predpokladám zadarmo a navyše bez povinnosti úhrady parkovného) vyhradí šesť parkovacích miest, pričom občania si miesta vyhradiť pre seba nemôžu?
08. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné značky na Vajanského ulici zostanú osadené v takom rozsahu, ako sú teraz.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. január 2018

majco

Toto považujem skôr za výsmech ako za vyriešené!!!! Dnes sú to parkovacie miesta a zajtra nám zoberiete byty.

S pozdravom
13. január 2018

Roman

Dobrý deň,

odpoveď(rišenie) je naozaj výsmech a paródia korektnej(zdôvodňujúcej) odpovede občanom mesta, platiacim za parkovacie miesta v CMZ bez akéhokoľvek zvýhodnenia. Práve keď z daní občanov mesta sa tieto parkovacie miesta aj vybudovali, označili a udržiavajú. Mesto tu prichádza o parkovné a pritom sa ani nejedná o inštitúciu vo zriaďovacej právomoci mesta(ako sú napríklad školy, škôlky, kluby, neziskové organizície atď), ktoré by sa mohli teoreticky týmto spôsobom zvýhodňovať.
Naozaj potom môžu mať občania pocit, že sú tu niektoré skupiny zvýhodňované na úkor ostatných. Krajský súd má navyše celkom novo vybudované parkovacie miesta monitorované kamerovým systémom v uzavretom dvore(viď fotka) na ktorých môže množstvo aut parkovať.(tiež nie sú prístupné verejnosti) Vybudované boli zase len za peniaze občanov tohto štátu.

Žiadame o zváženie návratu týchto 6 parkovacích miest(z podnetu) ako voľne dostupných(nevyhradených) parkovacích miest, na ktorých sa bude mestu platiť parkovací poplatok.

Ďakujem

Roman
14. január 2018

majco

Ešte chcem pripomenúť že ako obyvatelia centra znášame kadejaké akcie či už je to TTJ alebo nezmyselné uzávierky kvôli futbalu atď. Nikto sa nás nepýta ale berieme to ako nutné zlo. No toto už je arogancia . Spomeniete si len keď treba ísť k urnám . Mimochodom ani rodičia čo vozia deťi do škôlky nemajú kde parkovať. Týmto vás žiadam o opätovné prehodnotenie a vopred ďakujem za vašu odpoveď.
30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme sa rozhodli prehodnotiť a po rokovaní s predsedom Krajského súdu v Trnave, ktorý súhlasil so zdieľaním tohto priestoru medzi zamestnancami a obyvateľmi lokality, sme dali vyrobiť k značke "parkovisko" dodatkové tabule. Podľa nich bude v pracovných dňoch od 6.00 do 18.00 hod. priestor rezervovaný pre zamestnancov Krajského súdu, okrem tohto času ho však môžu využívať rezidenti a návštevníci mesta.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. január 2018

majco

Ked to chcete dat od 6:00 do 18:00 to tam ani nemusíte dávať. Všetci chodíme do prace na 5:00 a koncime o 18:00 inteligenti. S pozdravom
30. január 2018

majco

Zaujímavé že ráno 8:00 tam ešte nikto neprarkuje a 16:00 na krajskom súde nieje ani noha.A za takéto rozhodnutie niekto (kompetentný) zobral plat a dal vyrobiť zbytočné tabule.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania