Parkovanie na opravenej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Milena 26. decembra 2017

Vážený pán Peter Bročka - primátor mesta Trnava.
Obraciam sa na Vás vo veci poukázania, ako dokáže jeden vodič parkovať na opravenej ulici Olympijská pred domom číslo 7. Nie je to jediný prípad. Takto je schopný zaparkovať svoje auto ŠPZ TT189FV takmer pravidelne v priestore, kde bola zasadená zeleň, ktorá mala na jar vyrásť a plniť svoju okrasnú úlohu. Už z obrázkov je vidieť, ako je táto zničená, štrk sa nachádza vyhádzaný od kolies auta na ceste a celý priestor je viditeľne poškodený. Dúfam, že zakročíte a zjednáte nápravu s takýmto bezohľadným jedincom.
Ďakujem za pochopenie.

26. december 2017

kolombo

Prečo má Bročka zjednať nápravu?Čo je on policajt?Ja tam vidím len štrk a nie trávu-zeleň.
26. december 2017

kolombo

Ale beriem,že je tam nasadená pravdepodobne okrasná tráva,ktorá nie je vidieť na obrázku.
27. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie. V prípade, ak opäť zaregistrujete takéto konanie, oznámte nám to prosím na tel. čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia mesta Trnava
28. december 2017

Peto

tie oblé kamene na ceste su zlo - paradne strieľajú od pneumatik, tak teda aby tam nikto neprišiel k úrazu, resp. sa nič nerozbilo
28. december 2017

Milena

Odpoveď pre kolomba
Prečo má Bročka zjednať nápravu? Čo je on policajt?
V prvom rade som jasne uviedla, že pán JUDr. Peter Bročka je primátor mesta Trnava a samozrejme nie je policajt. Ulicu dalo zrekonštruovať mesto Trnava, ktorého je primátorom a mal by vedieť, ako si bezohľadný jedinci toto vážia. Tým, že by bola informovaná mestská polícia, tak tá by možno dala pokutu, ale určite by neinformovala primátora. Takto sa jedným podnetom informoval primátor a ten dal príslušný pokyn náčelníkovi mestskej polície. Stačí si prečítať jej stanovisko k tomuto príspevku a zatiaľ sa nič nedeje, pritom to už mohli riešiť včera aj dnes. A bezohľadný jedinec tam parkuje aj ďalej.

Ja tam vidím len štrk a nie trávu-zeleň.
Treba sa vybrať na miesto a prejsť si celú ulicu. Tam skutočne iba na tomto mieste je už vidieť takmer iba štrk, kdežto ostatné takéto miesta vyzerajú inak. Treba sa tam najskôr prejsť a potom písať svoje fylozofické úvahy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania