Odhnitý smetný kôš

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ladislav 27. decembra 2017

V Kamennom mlyne pri rybniku hned vedla kupaliska sa nachadzaju smetne kose z ktorych 2ks su nove vymenene pozinkove a tento ktory je na fotke je uplne odhnity z ktoreho odpad uz pada na zem. Poprosim o vymenu. Ked by sa dalo pridat 1ks kosa na parkovisko v Kamennom mlyne kedze sustavne sa na parkovisku nachadzaju porozhadzovane odpady. Kos by bolo najlepsie umiestnit v strede parkoviska kedze ten ktory tam je nestaci a je umiestneny pri zastavke MHD.Dakujem

28. december 2017

Jaro

Co udelá kovový koš ponechaný na vetru a dešti? Zrezavý, ale hlavne skoroduje, vy tupci. Kov nehnije.☺
02. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený kôš bol vymenený, bol poškodený výbuchom zábavnej pyrotechniky. Celkovo na tomto mieste spolupracujúca firma vymenila 3 ks košov.
Kôš pri parkovisku má objem 80 l a je umiestnený na takom mieste, aby ho užívali občania čakajúci na spoj MHD. Nie je dôvod na umiestnenie koša na parkovisku, zaparkované vozidlá netvoria odpad. Keď tam kôš pôvodne bol, slúžil len na vytváranie čiernych skládok. Ak má nejaký občan na parkovisku nejaký odpad, môže vystúpiť z vozidla, prejsť 10 či 15 metrov a vhodiť ho do koša pri autobusovej zastávke.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania